image Op zoek naar de beste cateraar van Ede image Interesse in het beroep makelaar? Dit moet je weten

Drop us a line...

Verstuur bericht

Apple producten met korting kopen

Bij Apple worden producten gemaakt, die het geweldig doen en bijzonder innovatief zijn. Een voorbeeld daarvan is de iPad, die met name het videobellen enorm heeft gestimuleerd. De producten van Apple hebben echter het nadeel dat ze erg duur zijn. Je zal bovendien bij Apple nooit iPad aanbiedingen aantreffen. Zelfs de wat oudere modellen worden gewoon voor de volle prijs verkocht. Het voordeel van die hoge prijzen is, dat je je tweedehands Apple meestal voor een prima prijs kunt verkopen. Maar het is ook weleens leuk om een nieuw Apple product met korting te kunnen aanschaffen.

Acties bij andere winkels

Als je een product van Apple wilt kopen met korting kan dat niet in de Apple webshop, maar moet je naar een andere winkel. Die gebruiken de populariteit van het merk om met Apple acties bezoekers naar hun winkels te lokken. Bekende winkels die dit regelmatig doen zijn onder anderen CoolBlue, MediaMarkt, Bol.com en Expert. Als consument kun je daarvan flink profiteren, als je tenminste de winkel met de beste aanbieding voor het product dat jij zoekt kunt vinden. Om daarbij hulp te krijgen kun je het Platform Mac Aanbiedingen bezoeken. Daar worden alle Apple acties verzameld en op een rij gezet.

Waar krijg je de meeste korting?

Als je een Apple product met korting wilt kopen moet je eerst voor jezelf bepalen in welke uitvoeringen je geïnteresseerd bent. Focus je niet op één specifieke uitvoering, want dan is de kans dat je een aanbieding treft vrij klein. Ga vervolgens naar het Platform Mac Aanbiedingen en kijk of je het product van je keus kunt vinden. Als dit bij meerdere winkels in de aanbieding is, kun je de winkel met de laagste prijs selecteren om daar het product te kopen. Om de laagste prijs te vinden moet je soms geduld hebben. Soms is het zelfs de moeite waard om te wachten tot eind november, als veel producten tijdens Black Friday met hoge kortingen worden aangeboden.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie