image Eigen bedrijf starten? Lees deze tips eerst! image Apple producten met korting kopen

Drop us a line...

Verstuur bericht

Op zoek naar de beste cateraar van Ede

Je hebt niet altijd zin om zelf te koken. Iets afhalen of bestellen is vaak ongezond. Je gaat op zoek naar een alternatief. Het liefst een bedrijf dat werkt met lokale en gezonde producten.  Je zoekt naar catering in Ede, omdat je daar woont. B&G Catering biedt precies datgene aan waar jij naar op zoek bent. Het bedrijf levert namelijk maaltijden aan huis. En niet zomaar maaltijden. Je krijgt echt een restaurantbeleving aan je eigen eettafel. Je kan kiezen uit een aantal menu’s met voor-, hoofd- en nagerecht. De bezorging is meestal gratis als je in de buurt van Ede woont. 

Een snackbar op locatie

Naast gezonde maaltijden en bedrijfscatering verzorgt B&G Catering ook de leukste feesten. Je kan kiezen uit vele opties, maar de leukste is misschien wel een mobiele snackbar. De gasten op je bruiloft hebben heerlijk gedanst en zijn ondertussen hongerig geworden. Je kan via B&G Catering een rijdende friettent regelen die gemakkelijk op de locatie waar jij je feest viert geparkeerd worden. Zo wordt er vlak voor je neus een heerlijk assortiment aan gefrituurde snacks geserveerd. Bitterballen, frikandellen en kaassoufflés worden geserveerd. Daarnaast puntzakken vol heerlijke verse frieten. Een goed klodder mayonaise mag natuurlijk niet ontbreken.

Een geslaagd themafeest

Als je een groot feest met uitgebreide catering geeft wil je dat het een unieke beleving wordt voor je gasten. Een feest om nooit te vergeten. Naast een toplocatie en goed eten is de aankleding van het feest daarom van het grootste belang. Je wilt een te gek feest organiseren en B&G Catering kan je helpen met de juiste aankleding. Voor ieder thema hebben ze professionals in huis die je kunnen helpen met het versieren en inrichten van jouw locatie. Je kan kiezen voor landelijk of romantisch, maar ook thema’s als science fiction of een 80’s party zijn mogelijk. Verder kan je bij B&G terecht voor de leukste kinderfeestjes. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie