Geborduurde en geweven badges Ontslagen, wat nu?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Bol.com breidt assortiment uit

Bol.com gaat flink uitbreiden. Naast de huidige expansie op de Belgische markt, wordt het woonwinkel gedeelte van de webshop uitgebreid met grootmeubels. Het zitmeubel merk Marcédes is vertegenwoordigd met 274 zitmeubelen in de collectie en dus een belangrijke partner voor bol.com.

Start woonwinkelgedeelte

De start van het woonwinkel gedeelte was in mei 2013. Toch heeft de Nederlandse consument zijn weg al gevonden naar dit gedeelte van de webshop. Michel Schaeffer, marketing directeur bij Bol.com geeft aan dat vooral zoektermen zoals boxspring bed, hoekbank en servieskast populair zijn. Om aan de vraag te kunnen voldoen gaat bol.com ook samenwerken met andere meubelleveranciers zoals Drôme, Beddenreus en Goossens.

Voordelen

Het grote voordeel van deze webwinkel ten opzichte van een normale winkel is de levertijd. Voor een Marcédes zitmeubel geld een levertijd van 1 tot 8 werkdagen. Daarnaast is er een heel breed aanbod van stijlen, merken en verschillende prijsklassen. Om het enigszins overzichtelijk te houden zijn er drie stijlgroepen: Landelijk, modern en klassiek. Zo kunnen de klanten volledig hun eigen stijl creëren. Daarnaast worden er goede garantievoorwaarden gegeven. Dit is zelfs inclusief vlekkenservice.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie