image Vacature assistent accountant Utrecht image Duurzamer printen op het werk doe je zo

Drop us a line...

Verstuur bericht

De beste cloudoplossingen op een rijtje

Clouddiensten hebben een revolutie teweeggebracht in het computergebruik, waardoor bedrijven gevirtualiseerde IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen en software kunnen leveren via de cloud, onafhankelijk van het besturingssysteem van een gebruiker aldus NL-XS: uw ict bedrijf nabij Breda. Deze vorm van ict virtualisatie, populair gemaakt door Microsoft Corporation in Redmond, Wash, heeft gebruikers een middel geboden om snel computer- en opslagbronnen op aanvraag in te zetten en te configureren via het internet, ongeacht de specifieke hardware waarop de bronnen draaien. Het is nog steeds nodig softwaresystemen en/of gegevens te integreren met gevirtualiseerde computer- en opslaginfrastructuur.

Cloudcomputing

Cloudcomputing is toegang op aanvraag, via het internet, tot ict – toepassingen, servers, gegevensopslag, ontwikkelingstools, netwerkmogelijkheden en meer – die worden gehost in een extern gegevenscentrum dat wordt beheerd door een aanbieder van clouddiensten zoals NL-XS: uw ict bedrijf nabij Breda. In de wereld van ict cloud computing kunt u webbrowsers gebruiken om toegang te krijgen tot cloud computing-middelen (bijv. server farms, virtuele machine-images, databases en toepassingen) vanaf elke locatie en op elk apparaat (bijv. Mac, pc en smartphone). Een virtuele machine is een software-emulatie van een fysieke machine die programma-instructies uitvoert in een virtuele omgeving die is ontworpen om te draaien in een gastbesturingssysteem.

Cloud-opslag

Met cloud-opslag van NL-XS: uw ict bedrijf nabij Breda kunt u gegevens en bestanden opslaan op een externe locatie waartoe u toegang hebt via het openbare internet of een privé-netwerkverbinding. Cloud storagediensten bieden elasticiteit, wat betekent dat u de capaciteit kunt opschalen naarmate uw gegevens volumes toenemen of de capaciteit kunt terugschroeven als dat nodig is.  Het is mogelijk om binnen een groot bedrijf een privénetwerk aan te leggen, maar het is niet mogelijk om voor elke individuele werknemer een privénetwerk aan te leggen. Als u zich niet wilt vastleggen op een grote server instance voor uw productieomgeving, kunt u dedicated hardware gebruiken zoals een dedicated server of virtualbox.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie