image Kerstpakketten bestellen? Gebruik dit handige stappenplan image De beste cloudoplossingen op een rijtje

Drop us a line...

Verstuur bericht

Vacature assistent accountant Utrecht

Wie reageert op een vacature assistent accountant Utrecht heeft kans op een leuke en vooral afwisselende baan. Daarbij is je eigen ambitie leidend. Een assistent accountant kan een voorkeur hebben voor werk op de achtergrond, waarbij je vooral veel administratieve en boekhoudkundige taken doet. Dat betreft het verzorgen van aangiftes van bedrijven voor de belasting en het controleren van boekhoudingen. Wie liever wat meer op de voorgrond treedt komt in contact met klanten en met collega’s. Als assistent accountant kun je ook doorgroeien naar een interessante adviesfunctie of naar een positie in een innovatief ontwikkelingsteam.

Waarom in Utrecht?

Een reactie op een vacature assistent accountant Utrecht biedt meer mogelijkheden op een afwisselende baan dan wanneer je op dezelfde functie reageert in een kleinere stad. Utrecht puilt uit van de innovatieve ondernemers en dat trekt grote dienstverleners als accountants bedrijven aan. Als je bij een grote accountant in Utrecht gaat werken heb je dus een betere kans om door te groeien naar een positie die je ambieert, vooral als je uiteindelijk zelf accountant wilt worden. Maar als je een echte werkezel bent zijn er ook ruim voldoende kansen om in de backoffice je doelstelling als serviceverlener te bereiken.

Wat ga je doen?

Als assistent accountant kun je allerlei kanten op. Je hebt kansen om als beginnend adviseur gesprekken te voeren met klanten. Het is jouw taak om de voordelen uit te leggen van de innovatieve software waarmee de meeste accountants bedrijven in Nederland dagelijks werken. Wie liever wat meer in uitvoerende zin bezig is kan zijn energie kwijt in het controleren van de administraties van klanten. Dan heb je ook de nodige klantcontacten, maar dan hoef je geen diensten te verkopen. Wie echt graag met de uitvoerende kant van het accountantswerk aan de slag wil, kan zich bezighouden met het doen van controles van de administraties en aangiftes voor de klanten.

Utrecht als werkplek

Als plaats om te werken heeft Utrecht alles wat je maar kunt verwachten van een grote stad. Het openbaar vervoer is prima geregeld. Als je wordt aangenomen na een reactie op een vacature assistent accountant Utrecht maakt niet uit. Met de trein, bus of tram kost het geen moeite om op tijd op het werk te zijn. Utrecht heeft bovendien leuke gelegenheden om er eens te lunchen na werktijd of om met klanten en collega’s uit eten te gaan. Als je genoeg hebt van de drukte van de stad ben je ’s avonds binnen no time weer in het buitengebied.

De rust van de regio

Waar de stad Utrecht heel erg druk is, geldt dat niet voor de omliggende regio. In de provincie zijn veel kleinere plaatsen te vinden, waar meestal wel geschikte woonruimte te vinden is. In die kleinere plaatsen is wat meer ruimte en meer groen, zodat je op vrije dagen goed kunt uitrusten van de hectiek van de stad Utrecht. Als je een baan krijgt naar aanleiding van een vacature assistent accountant Utrecht zorgt dat dus voor één van de meest prettige manieren van leven. Overdag adem je de dynamiek van de stad in en in je vrije tijd profiteer je van de rustige buitengebieden.

Meer informatie over dit onderwerp vind je op Boekjewinst.nl

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie