image Online Volvo velgen kopen: dit zijn de voordelen image Vacature assistent accountant Utrecht

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kerstpakketten bestellen? Gebruik dit handige stappenplan

Mag jij de kerstpakketten bestellen dit jaar? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken. Elk jaar is het weer gokken naar wat je personeel wil hebben en wat ze verwachten en je hoopt maar dat je ze goed kunt inschatten. Gelukkig is het niet nodig om te gokken en kun je ook kerstpakketten bestellen die iedereen op prijs zal stellen. Om je daarbij te helpen, hebben we het onderstaande stappenplan opgesteld.

1. Geen kerstpakketten bestellen zonder input van je personeel

Waarom zou je gokken naar wat je personeel verwacht als je ze dat ook gewoon kunt vragen? Stuur één of twee keer per jaar een kerstpakketten enquête rond en vraag daarin of je medewerkers hun ideale kerstpakket kunnen omschrijven. Vraag ze lijstjes te maken van de goede- en slechte aspecten van het vorige pakket en aangeven wat ze dit jaar verwachten. Jij hebt dan allerlei waardevolle informatie verzameld en je motiveert je personeel door ze inspraak te geven in iets dat belangrijk voor ze is.

2. Voeg een link naar het bedrijf toe

Het is altijd goed om te laten zien van wie het pakket afkomstig is, ook al weet iedereen dat. Door kerstpakketten te bestellen in je huiskleur, bijvoorbeeld, ontvangt je personeel iets wat ze herkennen en dat voelt vertrouwd. Je kunt je logo laten aanbrengen op de verpakking. Het is ook geen slecht idee om een artikel toe te voegen dat duidelijk refereert naar wat jullie doen. Een paar goede wollen wanten, bijvoorbeeld, als jullie isoleren met natuurlijke isolatiematerialen. Door te laten zien dat het pakket van het bedrijf komt schep je een gevoel van saamhorigheid en trots.

3. Denk na over een bericht

Een goed kerstpakket heeft ook een bericht aan de ontvanger. Ook hier zoek je weer naar iets wat iedereen gemeen hebt en dan kun je een prestatie nemen waar iedereen aan heeft bijgedragen. Heeft je personeel hard gewerkt om van een regionale- naar een landelijke dienstverlening over te kunnen gaan? Dan kun je kerstpakketten bestellen met een Hollands thema. Iedereen begrijpt waarom je dat gedaan hebt. Daarbij geef je niet alleen aan dat je de inzet waardeert, maar ook waarvoor deze waardering is. Met een positieve boodschap zoals dat, kan het kerstpakket alleen maar in de smaak vallen.

4. De kerstpakketten bestellen

Nu is het tijd om de kerstpakketten te bestellen en dat doe je het beste bij een online winkel. Daar is het assortiment het grootst, zijn de prijzen het laagste en krijg je het meest indrukwekkende kerstpakket voor je krappe budget. Daarbij vermijd je de kerstgekte dan compleet en kun je je kerstpakketten in alle rust en in je eigen tijd bestellen. Je gebruikt de filters om alleen de producten naar voren te halen die voor jou relevant zijn en drukt op de bestelknop. Door dit stappenplan te volgen kun jij dit jaar ook een kerstpakket verzorgen waar al je medewerkers lang vol lof over na zullen praten.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie