image Redenen om een digitaal marketingbureau in te huren image Online winkel met uitbestede voorraad: hoe werkt het?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Dit zijn de voordelen van een modulaire stand

Moet je binnenkort de beursvloer op met je bedrijf en ben je nog opzoek naar een geschikte stand? Als je voor een modulaire stand kiest, kies je voor een lange termijnoplossing. Lees verder en ontdek de 4 redenen van een modulaire stand.

Herbruikbaar

Over het algemeen ligt het niet voor de hand dat je een beursstand laat maken als je slechts eenmaal op een beurs staat. Waarschijnlijk ga je meerdere keren per jaar of een aantal jaren achter elkaar de beursvloer op. De stand die je hiervoor nodig hebt, is een eenmalige aankoop en ga je hoogstwaarschijnlijk alle keren gebruiken. Een modulaire stand is gemaakt van aluminium frames. Deze zijn, net als de bijbehorende doeken en panelen, herbruikbaar en van erg stevig materiaal gemaakt. De doeken en panelen gaan dus niet snel kapot en zijn erg duurzaam. Zo kan je er meerdere jaren met plezier van genieten. 

Flexibel

Als je van plan bent om op meerdere verschillende beurzen te gaan staan, zal geen enkele beursvloer hetzelfde zijn. Elke beursorganisatie deelt een zaal anders in en biedt plaatsen aan met andere groottes en afmetingen. Als je voor een modulaire beursstand kiest, is je stand aan te passen aan de oppervlakte en het design van de beursvloer. Zo maak je eenvoudig vierkante, rechthoekige, ronde of asymmetrische vormen. Heb je voor een bepaalde beurs een ander uiterlijk nodig? Laat een speciaal doek ontwikkelen die je toepast op het frame. Vooral als je verschillende doelgroepen hebt, kan dit handig zijn. Hoewel de basis hetzelfde is, is het uiterlijk totaal anders. Merk je na een aantal beurzen dat je stand niet de gewenste doelstellingen behaalt? Buig je eens opnieuw over het ontwerp en pas hier en daar wat aan. Wie weet brengt een kleine aanpassing een groot resultaat met zich mee. 

Snel opbouwen

Als je al eens vaker op een beurs hebt gestaan, weet je vast dat het deelnemen aan een beurs altijd veel tijd en energie kost. Er is dan niks vervelender dan veel tijd spenderen aan het opbouwen van je stand. Als je kiest voor een modulaire stand, bouw je deze snel en eenvoudig op. Het is voor ontwikkelaars van beursstanden een trend om een zo kort mogelijke opbouwtijd te realiseren. Om die reden zijn modulaire stands steeds makkelijker te monteren. 

Milieuvriendelijk

Het is de afgelopen jaren een trend om steeds bewuster met het milieu om te gaan. We proberen al zo min mogelijk plastic te verbruiken en duurzaam met onze producten om te gaan. Hoewel mensen vaak denken dat aluminium een niet duurzaam product is, is dit niet het geval. Aluminium wordt vandaag de dag steeds vaker gerecycled. Daarnaast blijft het materiaal van de stand lang mooi, waardoor je het niet eens in de zoveel tijd hoeft te behandelen met verf of een ander product. Zo komen er ook geen schadelijke stoffen vrij.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie