image Beginnen met zakelijk beleggen? Hier moet je op letten! image Eigen bedrijf starten? Lees deze tips eerst!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een video laten maken voor een Facebookadvertentie

Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen ervoor om te adverteren via Facebook. Dit is een verstandige keuze, want je kunt gericht adverteren op je doelgroep en daardoor dus nieuwe klanten aantrekken. Het adverteren via Facebook is erg ingewikkeld en kan het beste gedaan worden met een video. Deze video moet uitstekend zijn en potentiële klanten triggeren om een afspraak te maken of een aankoop te doen. 

 

Hoe kan ik een video maken?

Veel bedrijven die gaan adverteren via Facebook, vragen zich af hoe ze zelf een video of een animatie kunnen maken. Ze hebben vaak een werknemer in dienst die dit wel zou kunnen. Als je gaat adverteren via Facebook, dan is het erg belangrijk dat het filmpje van kwaliteit is en ervoor zorgt dat potentiële klanten actie ondernemen. Om dit te kunnen bereiken heb je erg veel kennis en ervaring nodig. Je kunt daarom het beste een video of animatie laten maken door een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Mocht je het zelf doen of een werknemers van je bedrijf hiervoor de opdracht geven, dan is de kans groot dat je bakken met geld zult verbranden en dat is niet de bedoeling. 

 

Wat kost het laten maken van een video?

Als je een video voor een Facebook advertentie wilt laten maken, dan wil je graag weten wat dat ongeveer gaat kosten en dat is logisch. Helaas is het ontzettend lastig om hier uitspraken over te doen, want de prijs die je zult moeten betalen is afhankelijk van bepaalde factoren. Hierbij kun je denken aan de moeilijkheidsgraad van de video, maar ook aan de tijdsduur. Houd er in ieder geval rekening mee dat het maken van een video duizend tot enkele duizenden euro’s kan kosten. Mocht je een prijsindicatie willen hebben, dan kun je het beste contact opnemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. 

 

Schakel een marketingbureau in 

Nadat je een video hebt laten maken voor een Facebook-advertentie, is het belangrijk om een marketingbureau in te schakelen. Het gekozen marketingbureau gaat voor jou de Facebook-advertentie opzetten en onderhouden. Het is verstandig om dit nooit zelf te doen, want zoals je hebt gelezen is het adverteren via Facebook erg lastig. De meeste marketingbureaus in Nederland hebben hier wel veel ervaring mee en kunnen je hier dus goed bij helpen. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie