image Hoe belangrijk is werk? image Waarom zijn zonnepanelen zakelijk aantrekkelijk?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Papieren bekers bedrukken voor marketing

kartonnen bekers

Papieren bekers zijn heel handig om te gebruiken wanneer je veel mensen iets te drinken aan wilt kunnen bieden. Of dit nu is ter promotie op een evenement of gewoon bij het koffiezetapparaat op kantoor. De papieren bekers zijn makkelijk in gebruik, kun je makkelijk bijvullen en daarbovenop kunnen ze goed gebruikt worden ter promotie. Voor dit laatste ben je aan het juiste adres op deze website. Je kunt papieren bekers bedrukken met de opmaak die jij graag wilt hebben, om een betere band met je mensen te kunnen krijgen. Iedereen kan zelf papieren bekers bedrukken zoals zij het zelf willen en ook al ben je niet grafisch aangelegd kan dit er zeer professioneel uitzien.

 

Hoe kun je papieren bekers bedrukken?

Papieren bekers bedrukken kan iedereen doen door middel van de handige opmaaktool. In deze tool geef je aan wat je voor opdruk wilt hebben en hoe dit op de bekers geplaatst moet worden. Je kunt hiervoor kiezen uit tekst en beeld, waardoor je een combinatie kunt maken van je logo, je slogan, een campagnetekst, promotieafbeeldingen en zelfs de standaard opmaak van bijvoorbeeld je website. Je kunt kiezen voor slechts één dingetje of een opmaak gespreid over de volledige beker. Het typische model van rode bekertjes met een ruitpatroontje kan leuk zijn, maar wanneer jij echt je naam aan de wereld kunt laten tonen is zelf papieren bekers bedrukken veel beter.

 

Je maakt de opmaak op, geeft aan hoeveel bekers je nodig hebt en drukt op bestellen. Zo simpel kan het zijn. Daarbij kun je makkelijk je gegevens weer ophalen wanneer je bijna door je bekers heen bent en je nieuwe nodig hebt. Extra bestellingen zijn bij ons geen probleem. Maar het is aan te raden om vanaf het begin al een goede voorraad op te bouwen. Niet alleen omdat je dan nooit mis hoeft te grijpen, maar ook omdat je dan minder hoeft te betalen. Hoe groter je aankoop, hoe lager het aankoopbedrag per stuk.

 

De hoogste kwaliteit snel geregeld

Je wilt natuurlijk alleen de hoogste kwaliteit en het liefst voor de laagste prijs. Ook daarmee zit je hier goed. Er wordt alleen gebruik gemaakt van papieren bekers die stevig genoeg zijn om het heetste kopje thee eenvoudig op te kunnen vangen. Geen last van hete vingers of dat je bekertje weg aan het smelten is. Uiteraard zijn de bekers ook goed te gebruiken voor koude dranken. Eenmaal besteld komen de papieren bekers zo snel mogelijk je kant op, zodat deze direct gebruikt kunnen worden. Zo kun je je mensen meer laten genieten van een lekker drankje.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie