Ontslagen, wat nu? Ontslag en payroll

Drop us a line...

Verstuur bericht

Extra kennis vergaren binnen je bedrijf

Wanneer je personeel binnen je bedrijf up-to-date wilt houden, zal je hierin moeten investeren. Doordat er continu ontwikkelingen zijn op verscheidene gebieden is het noodzakelijk dat de kennis van je personeel ontwikkeld. Dit kan ook zonder nieuwe mensen in dienst te nemen.

ICT gebied

Vooral op het gebied van ICT zijn er veel ontwikkelingen. Vaak kunnen door deze systemen een hoop handelingen binnen het bedrijf worden weggestreept. Bijvoorbeeld het proces van front office naar het logistieke gedeelte gaat tegenwoordig bij vrijwel iedere grote onderneming geautomatiseerd. Daardoor is er behoefte naar de kennis om deze software te kunnen begrijpen. Ook zijn bijvoorbeeld programma’s zoals Microsoft Office bijna ieder jaar voorzien van een update. Een cursus Excel blijft dan ook altijd handig zodat hier soepel mee om kan worden gesprongen.

Online aanbod

Deze IT trainingen worden vaak online aangeboden. Dit moet bijna wel, omdat deze systemen ook vaak updates kennen waardoor nieuwe kennis weer noodzakelijk is binnen de organisatie. Het is handig om een systeem op te stellen waarbij je eenvoudig kan zien, wie welke cursussen succesvol heeft behaald. Daardoor is het gemakkelijk te zien hoeveel kennis er is binnen je bedrijf en of dit voldoende is.

Praktijk

Wanneer het gaat om praktijk is het ook meer geschikt om een cursus te volgen op locatie. Daardoor wordt deze informatie beter opgenomen dan via e-learning.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie