image Verder verdiepen in het marketing vakgebied doe je zo image Tips bij het kopen van een jacuzzi

Drop us a line...

Verstuur bericht

Financiële opleidingen waaruit je kunt kiezen

Bij finance komt er heel wat kijken. Je hebt niet enkel accounting en pricing maar ook verschillende andere financiële takken zoals finance strategy of control. Wanneer je finance hebt gestudeerd, heb je meestal een bepaalde tak dat je immens interesseert maar waar je nog een specialisatie van mist. Ofwel wil je graag voor je bedrijf, of gewoon omdat je het interessant vindt, een financiële opleiding volgen. Gelukkig bestaan hier veel scholen voor die je verschillende trainingen aanbieden om je te specialiseren. Een voorbeeld van deze soort specialisaties is een opleiding finance en control

Wat is een opleiding finance en control juist?

Een opleiding finance en control bestaat uit twee verschillende takken; finance wat heel breed kan gaan, en control. Er bestaan verschillende trainingen in verband met finance en control met specialisaties binnen deze tak. Afhankelijk van je opleiding level, zijn er verschillende mogelijkheden om finance en control te volgen binnen de publieke of private sector. Voor elk niveau is er wat wils, je hebt masterclasses, HBO level trainingen, MBO level trainingen, actualiteitendag, post-Bachelor training en post-Master training. Binnen deze trainingen, wordt alles uitgelegd dat je nodig hebt in het praktische dagelijkse leven of in de praktische werking van finance binnen een publieke of private sector. Er bestaan ook specialisaties voor de overheid zodat je na deze training kan solliciteren voor een positie bij de overheid en zo meer kans krijgt door je specialisatie.

Praktijk staat centraal

Natuurlijk komt er bij finance opleidingen heel wat theorie kijken dat je eerst moet masteren voordat je op het praktische kan focussen. Echter wordt er binnen deze opleidingen vooral een sterke focus op het praktische gericht. Alle docenten zijn werkzaam binnen het vakgebied Finance en Control zodat ze als geen ander begrijpen wat er net nodig is in het dagelijkse financiële leven en zodat ze je hiervoor perfect kunnen opleiden. Hiernaast kan er meteen op de kern gekomen worden zodat er niet onnodige informatie wordt verteld waar je op het einde helemaal niets aan hebt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie