Nederlandse ondernemers kampen met problematische schulden Teruglopende verkoop, hoe lossen we dit op?

Drop us a line...

Verstuur bericht

HappyRainyDays.nl

Een voorbeeld van een succesvolle webshop is HappyRainyDays.nl. HappyRainydays ontstond uit het idee van twee vrouwen om comfortabele en mooie regenkleding te creëren. De verschillende achtergronden van de twee dames bleek een perfecte combinatie. Van der Burgh rondde de HTS Textiel af en heeft vele kledingproducties op haar naam staan. De Groot studeerde communicatie en werkte jarenlang in de marketing en communicatie.webshop
Van der Burgh en de Groot zijn beide fanatieke fietsers die regelmatig wind en weer trotseren op de fiets. Doordat zij regelmatig in de regen fietsten en daarbij altijd stuitten op het feit dat regenkleding vaak niet modieus en niet erg comfortabel zat, besloten zij zelf comfortabele hippe regenkleding te gaan ontwerpen.
Momenteel kan men op de webshop allerlei verschillende producten kopen zoals regenjassen, regenjacks, regenhoeden, zuidwesters, regenbroeken, regencapes, regenkleding voor jongens en meisjes, parka’s en fietstassen. Een erg populair product uit de webshop is de trenchcoat die er in 15 verschillende uitvoeringen is. Men kan kiezen voor een effen trenchcoat in verschillende kleuren, daarnaast zijn er ook verschillende trenchcoats met leuke hippe motieven in verschillende vrolijke kleuren.
Bij het ontwerpen van de regenkleding is speciaal rekening gehouden met comfort, waarbij de verschillende kledingstukken met katoen gevoerd zijn, waardoor er goede ventilatie ontstaat.
Inmiddels worden de producten in vele winkels in Nederland verkocht, zelfs in Duitsland en Belgie zijn er al winkels die de spullen van HappyRainyDays.nl verkopen. Ook zijn er inmiddels verschillende online winkels die de producten van HappyRainyDays ook doorverkopen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie