image 3 keer je bedrijf goed in beeld brengen image Besparen op printkosten doet u zo!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Het belang van het regelmatig updaten van je WordPress website

Heb jij een WordPress website voor je bedrijf? Dan is het van belang om deze regelmatig te updaten! Maar waarom is WordPress onderhoud eigenlijk zo belangrijk? Als je je plugins en thema’s niet regelmatig bijwerkt, zal je website steeds minder goed gaan werken. Bepaalde onderdelen gaan minder goed functioneren en sommige onderdelen zullen niet meer te bewerken zijn. Als je te lang wacht met het technisch onderhoud van je website, kan het zelfs voorkomen dat deze helemaal niet meer werkt. We vertellen je graag waar je op moet letten bij het technisch onderhoud van je WordPress onderhoud.

WordPress updates

Door regelmatig WordPress updates te doen, weet je zeker dat je gehele website naar behoren functioneert. Er wordt dan namelijk gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Deze updates bevatten namelijk vaak belangrijke nieuwe functies en zorgen ervoor dat je website voorzien is van de laatste veiligheidsupdates. Je website blijft daarnaast goed beschermd tegen hackaanvallen door altijd up-to-date te zijn.

Het maken van backups

Je website is natuurlijk erg belangrijk voor je bedrijf. Alles wat hierop staat en de online vindbaarheid van je bedrijf mag natuurlijk niet verloren gaan! Bij het onderhoud van je website hoort daarom ook het maken van backups. Mocht er toch ooit iets misgaan met je website, dan heb je altijd nog een backup en dan is er geen man overboord.

Het verwijderen van spam

Bijna elke website met een reactiemogelijkheid, heeft last van spam. Dit is niet altijd goed te zien, en het zal je in het dagelijks leven ook niet vaak opvallen. Daarom is het slim om ook aandacht te besteden aan de spam op je website en deze regelmatig te verwijderen.

WordPress onderhoud uitbesteden

Dit zijn maar een paar voorbeelden van het updaten en goed onderhouden van je WordPress website. Het is logisch dat je hier misschien niet altijd tijd voor hebt, maar het is wel belangrijk dat het gebeurt. Mocht je er nu echt niet aan toe komen, dan kun je het best een specialist inschakelen. Door WordPress onderhoud uit te besteden aan een professionele partij als Start Sterk kun jij je weer focussen op je core business!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie