image Hoe maak ik mijn huis verkoopklaar? image Hoe verkoop ik mijn auto snel? Dit zijn de beste tips

Drop us a line...

Verstuur bericht

Hoe kan ik opvallen met mijn auto?

Natuurlijk wil je opvallen met je auto. Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kan je auto wrappen, tunen, over spuiten, etc. Er zijn zoveel verschillende opties om op te kunnen vallen met je auto. In dit artikel krijg jij een aantal opties te weten hoe jij je auto weer op kunt laten vallen.

 

Wrap je auto

Een hele effectieve manier van je auto op laten vallen is deze een wrap geven. Maar wat is nou een wrap? Een wrap is een folie wat wordt aangebracht op je auto. Elke kleur en combinatie is mogelijk met een wrap. En het voordeel ervan? Het is gemakkelijk eraf te halen waardoor je je auto gewoon voor de normale prijs kan verkopen. Veel mensen kiezen voor deze optie omdat je ook veel vaker kan wisselen dan je auto over spuiten. Een hele gave wrap is de meest standaard. Namelijk matte zwart of matt groen. Veel gewrapte auto’s hebben dit.

 

Body modifications installeren

Met body modifications kun je ook goed opvallen. Kies er bijvoorbeeld voor om skirts te installeren (kleine verlengingen aan de zijkant van je auto). Installeer een spoiler om meer tractie te krijgen, bumpers als je een show auto hebt. Je kan losse dingen kopen of zelfs volledige pakketten. Deze kun je zelf installeren als dat niet moeilijk is, en anders laat je dit bij een garage doen. Houd er wel rekening mee dat je niet meer aan het ‘normale’ publiek je auto kan verkopen als je er van alles op hebt laten zitten.

 

Was je auto af en toe grondig

Wat natuurlijk de makkelijkste manier is om je auto weer op te laten vallen is deze eens in de zoveel tijd een goede wasbeurt geven. Dit kan je simpel doen door een sopje te maken van autoshampoo en warm water. Gebruik tijdens het wassen wel een microvezeldoekje. Zo voorkom je namelijk krassen in je lak. Nadat je je auto hebt gewassen spoel je deze af met een tuinslang waar weinig druk op staat om ook weer krassen te voorkomen.

 

Als je zelf geen zin of tijd hebt om je auto te wassen kun je naar Legal Shine gaan. Daar wordt je auto op een professionele manier gewassen zodat deze weer kan stralen het moment dat je de deur uit rijdt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie