Boekhouding uitbesteden of zelf doen? BTW-aftrek alleen mogelijk bij volledige boekhouding

Drop us a line...

Verstuur bericht

Het belang van topposities in Google

Wanneer je een eigen webshop hebt, weet je vast wel hoe belangrijk het is om verkeer naar je website toe te trekken. Hoe meer bezoekers op je website komen, hoe meer producten je waarschijnlijk zult verkopen. Wat hierbij van belang is dat je de juiste bezoekers op je webshop weet te krijgen. Stel je hebt een webshop die natuurlijke producten verkoopt die ‘de tuinen’ heet, en het verkeer dat op je webshop komt binnen omdat mensen verwachten informatie over tuinen en tuinproducten kunnen kopen, dan heb je niet het juiste verkeer. Deze webshop wil juist bezoekers trekken die op zoek zijn naar natuurlijke producten zoals gezichtsverzorging producten, haarverzorging producten en afslank producten.
Men kan dit soort verkeer op verschillende manieren realiseren bijvoorbeeld door advertenties te plaatsen op websites en in zoekmachines. Daarnaast kan men ook proberen om topposities Google op bepaalde zoekwoorden te behalen.

Topposities Google met bepaalde zoekwoorden

Wanneer jouw winkel met het zoekwoord ‘natuurlijke producten’ of ‘natuurlijke gezichtsverzorging producten’ op nr 1 in Google staat, zal je daar waarschijnlijk veel doelgerichte bezoekers uit halen. Het mooie van verkeer dat op deze manier binnenkomt is dat deze mensen op zoek zijn naar de producten die jij verkoopt. Mensen hebben een bepaald product in hun gedachten en willen dit op internet aanschaffen. Vervolgens gaan ze er op een zoekmachine zoals Google naar op zoek. Hierbij kiezen mensen vaak een website die als eerste bij de zoekresultaten verschijnt. Wanneer de webshop goed geoptimaliseerd is, zal deze bezoeker snel converteren tot een betalende bezoeker omdat hij bij het product terecht is gekomen waar hij in eerste instantie naar op zoek was.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie