image Welke tiloplossingen zijn er allemaal voor op de werkvloer? image Een weekendje weg in Rotterdam – welke activiteiten kun je er doen?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Het nieuwe laden

Met de toename van het aantal elektrische auto’s wordt de vraag naar slimmere manieren van het opladen steeds actueler. Het is goed om te weten dat er daarom spelers op deze markt actief zijn die verder kijken dan ergens een laadpaal neerzetten. Niemand zit te wachten om overal een laadpaal te zien omdat er weer iemand een elektrische auto heeft gekocht. Het elektrisch laden is hier een goed voorbeeld van. Door een innovatieve manier van kijken naar de daadwerkelijke behoefte van de elektrische rijder wordt er een netwerk van laadpunten gecreëerd. Zie hier de laadpalen Amsterdam kaart.

Behoefte

Er ontstaat in Nederland en de ons omringende landen steeds meer behoefte om op een andere manier naar het laden van elektrische auto’s te kijken. Was de eerste gedachten toen deze manier van rijden geïntroduceerd werd dat iedereen een eigen paal kreeg, ondertussen zie je dat er meer gebruik gemaakt wordt van strategische plekken waar je bijvoorbeeld via een on the go methode kunt laden. Daarnaast kan je ook kijken naar parkeerplaatsen waar je de capaciteit van de paal kan door ontwikkelen. Hierdoor kan je steeds meer auto’s laden vanuit dezelfde laadpaal. Hierdoor creëer je steeds meer vrijheden voor de elektrische rijder. Iets wat er op termijn voor zal zorgen dat het aandeel elektrische auto’s en daarmee de winst voor het milieu en leefklimaat beter wordt. Den Haag laadpaal punten bekijken? Via Grid.com kun je onder andere de laadpaal punten vinden.

Oplossingen

Als het gaat om elektrisch rijden, is er vaak gekeken naar wat er niet gaat, welke problemen je allemaal kan ervaren als je elektrisch rijdt, dan dat je kijkt naar oplossingen. De meest gehoorde klacht op dit gebied is wel dat het laden niet overal even simpel en gemakkelijk gaat. Juist dit probleem vraagt om structurele oplossingen waarbij er vooral gekeken wordt naar de manier waarop aanbieders van laadsystemen met de vraagstukken die er zijn omgaan. Het is daarom goed om te weten dat hierin Yeetpower onderscheidend is. Zij zoeken naar de juiste oplossing door een gedegen onderzoek te doen van de behoefte in een regio.

Maatwerk

Steeds vaker zie je dat maatwerk de toekomst is. Dat geldt zeker als het gaat om het laden van elektrische auto’s. Je kijkt specifiek naar een bepaalde regio of een bepaald gebied en vanuit die vraag lever je maatwerk op het gebied van het laden van elektrische auto’s. Maatwerk vraagt wel om veranderingen als de situatie anders wordt. Door het maatwerk simpel te kunnen aanpassen, blijft het aanbod voor het laden van auto’s voldoende en kan je als rijder de vrijheid ervaren die je als elektrische rijder wil ervaren. Niet op zoek te hoeven of ver om te hoeven rijden om een laadpaal te vinden maar door een juiste, innovatieve blik op het laden te blijven houden, ontstaat er een netwerk die voor elke elektrische rijder een meerwaarde biedt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie