image 5 x waarom je een CRM systeem nodig hebt image Het nieuwe laden

Drop us a line...

Verstuur bericht

Welke tiloplossingen zijn er allemaal voor op de werkvloer?

Om medewerkers op de werkvloer te ontlasten zijn er tegenwoordig tal van opties. Maar er komt veel kijken bij de juiste keuze voor jouw bedrijf. Elke werkplek is immers anders. BPL handling heeft een ruim assortiment zeer gebruiksvriendelijk tiloplossingen, die weinig onderhoud vergen en veilig zijn. BPL handling werkt in Nederland al 35 jaar aan de ontwikkeling en productie van tilhulpen. Alle machines zijn zowel kant-en-klaar leverbaar als op maat gemaakt te bestellen. Welke tiloplossingen zijn er zoal mogelijk voor jouw bedrijf?

Items tillen

Om het tillen van zware items gemakkelijker te maken, biedt BPL handling keuze uit diverse tilhulpen. Deze maken gebruik van een haak, een klem of werken door middel van vacuüm. De Easy-up gebruikt bijvoorbeeld een haak waaraan een strop, klem of magneet kan worden bevestigd. Een enkele hand volstaat om de machine te bedienen. De Easy-shaft gebruikt een klem die assen kan oppakken, bijvoorbeeld om verpakkingen mee op te tillen. Ten slotte is er de Easy-sheet, een machine waarmee vlak plaatmateriaal gemakkelijk verplaatst kan worden.

Items kantelen

Als een zwaar item niet alleen opgetild moet worden, maar ook nog eens moet worden gekanteld, dan heeft BPL handling de Easy-roll in de aanbieding. Deze machine is in staat om vracht tot 90 graden te kantelen. Gemak dient de mens. Een andere tilhulp waarmee het mogelijk is om tot 90 graden te kantelen is de Easy-tipper. Dit systeem is met name geschikt voor pallets en is elektrisch te bedienen. Heb je een bedrijf met veel stellingen, dan is dit een zeer geschikte oplossing.

Items keren

Voor complexere situaties waarin pallets bijvoorbeeld ook nog gekeerd moeten worden, is er de Easy-inverter, die vracht tot 180 graden kan keren. BPL handling heeft deze oplossing bedacht om nog wendbaarder met cargo te kunnen omgaan. Deze elektrische tilhulp is met name handig als je cargo op pallets wilt laden. Je legt een pallet bovenop, keert het geheel om en klaar is kees. Een ideale oplossing voor bedrijven die veel met pallethandling werken, zoals in de bouw en in de logistieke sector.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag