image Het nieuwe laden image Notitieboekjes

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een weekendje weg in Rotterdam – welke activiteiten kun je er doen?

Voor steeds meer mensen staat een stad in Nederland op hun lijst je als vakantiebestemming. Leuk voor de zomervakantie, en leuk voor een weekendje tussendoor. Je kunt de rust en stilte van de Drentse of Veluwse natuur opzoeken, of voor wat meer levendigheid één van de steden in de Randstad bezoeken. Neem bijvoorbeeld eens Rotterdam.

Een rondje Rotterdam

De havenstad Rotterdam bezoeken zonder de belangrijkste bezienswaardigheden te hebben gezien, dat kan natuurlijk niet. De kubuswoningen, de Euromast, Museum Booijmans van Beuningen en de Erasmusbrug moet je gewoon gezien hebben. Het zijn niet voor niets belangrijke iconen van de stad. Mooie architectuur waar de inwoners terecht trots op mogen zijn. Maar dan, wat kun je er verder nog doen? Nou, tijd voor actie als je het ons vraagt.

Actieve activiteiten in Rotterdam

Als je bent uitgerust van de rondvaarttocht door de haven, heb je vast weer energie om wat te gaan doen. In Rotterdam worden verschillende actieve tochten en workshops georganiseerd. Wat dacht er ervan om de verrader of de mol te ontmaskeren. Of om als rechercheur samen met het politieteam een ontsnapte misdadiger op te gaan sporen. De maffia is namelijk ook in Rotterdam te vinden hoor.

Als de avond valt

En dan aan het eind van de dag, strijk je neer op één van de gezellige terrassen. Genieten van een heerlijk hapje en drankje. Dat kan in het centrum van de stad midden tussen de wolkenkrabbers, of misschien wel bovenop een van die hoge gebouwen. Maar dat kan ook aan de kade van de Maas of in één van de groene parken die de stad telt. Helemaal tof natuurlijk als je je eigen cocktail eerst zelf hebt leren maken. Want ook daarvoor kun je workshops in Rotterdam vinden. Dit alles maakt Rotterdam ook een leuke stad om een teamuitje te houden. Klik op deze link om de mogelijkheden te bekijken: https://www.rotterdam.activitycompany.nl/teamuitje-rotterdam

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie