image Een weekendje weg in Rotterdam – welke activiteiten kun je er doen? image Kies voor een goede inrichting van je kantoor

Drop us a line...

Verstuur bericht

Notitieboekjes

Notities, die kleine vergeet me nietjes die iedereen wel eens opschrijft. Notities worden ten alle tijden overal gemaakt: Wanneer studenten in de klas zitten, wanneer er op een gesprek belangrijke punten worden opgenoemd of gewoon simpel weg dat handige boodschappen lijstje voor de supermarkt. Je wil natuurlijk niet de aardappels of eieren vergeten, neem ik aan? Notities worden gebruikt als een geheugensteuntje.  Je schrijft dingen van je af zodat je er niet aan hoeft te denken net zoals in een dagboek eigenlijk. Alleen dan iets minder persoonlijks natuurlijk. Een notitieboekje is daarom misschien precies wat je nodig hebt!

Geheugensteuntje

Een fysiek notitieboekje of online boekje? Het maakt niet uit! De voorkeur is aan jou natuurlijk, het gaat immers om dat jij de nodige zaken op papier kan zetten zodat je deze niet hoeft te vergeten. Je geheugen hoef je je niet voor te schamen. Als jij van jezelf weet dat je een dikke spons hebt zitten tussen je oren is het alleen maar verstandig om dingen op te schrijven in verschillende notitieboekjes. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd notitieboekje te hebben? Je kan deze eenvoudig online bestellen via de website mijnnotitieboekje.nl. Met de notitieboekjes hoef je nooit meer iets te vergeten!

Train je geheugen!

Ben jij nou echt erg slecht in het onthouden van belangrijke informatie en kom je er niet aan uit met verschillende notitieboekjes? Train dan vooral je geheugen goed! En ja je geheugen trainen is geen mythe, dat kan doormiddel van verschillende oefeningen of spelletjes. Vaak werken simpele puzzels of breinspellen al erg positief en zorgen deze ook nog eens voor een verbetering van het geheugen na verloop van tijd. Probeer het eens uit je brein trainen doormiddel van spelletjes is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg leuk. Belangrijk is wel dat eerst je moet kijken naar de probleemstelling! Als jij veel van je tijd besteed achter een beeldscherm van je telefoon of computer en hier slecht tegen kan heeft dit ook zeker gevolgen voor cruciale functies van je brein: zoals fitheid of je geheugen. Vaak als mensen dit beseffen en hun patroon aanpassen is er snel verschil!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie