image 5 redenen om als ondernemer een factuur te verkopen image Hoe breng jij je personeel in veiligheid bij brand?

Drop us a line...

Verstuur bericht

De verschillende soorten producten met Shea Butter en de voordelen ervan

Shea Butter, het zit tegenwoordig in veel beautyproducten verwerkt, maar het is ook puur verkrijgbaar. Welke verschillende soorten producten met Shea Butter zijn er en wat zijn de voordelen ervan? Die vraag wordt hier voor u beantwoord.

Verschillende soorten producten

Shea Butter kan voor veel dingen gebruikt worden en in ontzettend veel verschillende verzorgingsproducten worden verwerkt. U kunt hierbij denken aan haarproducten zoals shampoos, haarmaskers, conditioners en haarolie. Ook kan Shea Butter worden gebruikt voor het gezicht, denk hierbij aan lippenbalsem, dag- en nachtcreme en gezichtsmaskers. Dan wordt Shea Butter vaak ook nog op het lichaam gesmeerd of in body butters verwerkt. Als laatste kan Shea Butter ook gebruikt worden in voedsel, maar er moet dan wel op worden gelet dat de Shea Butter helemaal natuurlijk is en dat er geen parfum in zit. Met een Shea butter bulk heeft u meteen een grotere hoeveelheid Shea Butter die later weer verwerkt zou kunnen worden in verschillende producten.

Wat zijn de voordelen van producten met Shea Butter?

Shea Butter zit vol met vitamines A, E en F en er zitten vetzuren in die helpen om de huid mooi en zacht te houden. Producten met deze boter hydrateren de huid ontzettend goed, dit komt omdat Shea Butter veel onverzeepbare bestanddelen bevat. Shea Butter dringt diep door in de huid en maakt de huid soepel en zacht. De vitamine A die in Shea Butter zit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen, waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd wordt. Ook helpt vitamine A goed tegen pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes in het gezicht. Vitamine E helpt de huid vocht vast te houden en zorgt ervoor dat de doorbloeding in de huid goed is. Vitamine F is rijk aan vetzuren die erg belangrijk zijn en zorgen voor een goed hydratatie van de huid die helpt bij de droge huidtypes.

 

Waar kunt u Shea Butter aanschaffen?

Zoals hierboven duidelijk is gemaakt, kunt u shea butter voor super veel doeleinden gebruiken. Bent u nu benieuwd naar waar u verschillende soorten shea butter kunt kopen? Dat kan bij Butterwise! Ze hebben bij Butterwise veel verschillende soorten shea butters, en ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen. Dat is dat ze allemaal natuurlijk zijn en dat je ze in nieuwe producten zou kunnen verwerken. Bij Butterwise kunt u naast shea butter ook cacaoboter, kokosolie, black soap en lavendelolie verkrijgen. Al deze producten zijn in veel verschillende hoeveelheden verkrijgbaar bij Butterwise.v

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie