image Je eigen woning verbouwen, wat komt erbij kijken? image Zo kun je een tekort aan ruimte in je woning oplossen

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een bouwkeet kopen, wat zijn de voordelen?

Als je binnenkort je eigen woning gaat verbouwen, dan is de kans ontzettend groot dat je niet in je eigen woning kan verblijven. Dat heeft ermee te maken dat er bij het verbouwen van een woning alle ruimtes van een woning onleefbaar gemaakt worden. Het is dus niet mogelijk om in je eigen woning te douchen of te slapen. Een van de oplossingen die je hebt, is het huren van een vakantiehuisje, maar ook kun je ervoor kiezen om een bouwkeet te kopen. 

Een bouwkeet kopen hoeft niet duur te zijn

Veel mensen schaffen liever geen bouwkeet aan en dat is zeker te begrijpen. Zij denken namelijk heel vaak dat een bouwkeet erg duur is, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Je kunt namelijk in plaats van een nieuwe bouwkeet, ook een tweedehands bouwkeet kopen. Hierdoor zul je honderden tot duizenden euro’s kunnen besparen en dat is natuurlijk erg fijn als je je woning eenmalig gaat verbouwen. Wil je weten wat het aanschaffen van een bouwkeet precies gaat kosten? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met Thuis Aan Huis. Dit is een Nederlandse aanbieder op het gebied van bouwketen, slaapcontainers en soortgelijke producten. 

Een bouwkeet is mobiel

Een van de grootste voordelen van een bouwkeet, is dat een bouwkeet ook mobiel is. Een bouwkeet heeft namelijk vier wielen en is daarom goed te verplaatsen met een auto. Houd er wel rekening mee dat je auto een bepaalde trekkracht moet hebben, want een bouwkeet kan erg zwaar zijn, vooral als er meerdere spullen in staan. Wanneer je de bouwkeet wilt verplaatsen, is het ontzettend belangrijk om er rekening mee te houden dat de ondergrond stevig moet zijn. Het is namelijk erg vervelend als de poten of de banden van de bouwkeet verzakken. 

Je kunt ook een bouwkeet huren

Mocht je het aanschaffen van een bouwkeet nou niet zien zitten, dan heb je ook een mogelijk tot het huren van een bouwkeet. Dit is erg voordelig, vooral als je maar eenmalig je woning gaat verbouwen en verwacht dat je erg snel klaar bent. Voor het huren van een bouwkeet kun je bij verschillende verhuurbedrijven terecht, maar je moet er wel rekening mee houden dat het huren van een bouwcontainer erg prijzig is. Mocht je dus vaak een bouwkeet nodig hebben, dan is het aan te raden om een bouwkeet aan te schaffen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie