image Freelance opdrachten: De voor- en nadelen op een rij image Wat is het verschil tussen elementary school, high school en college?

Drop us a line...

Verstuur bericht

6 voordelen van een openhaard en de stookkosten doen verminderen

Wat is leuker dan met een glas rode wijn in de hand op de bank gezellig te keuvelen en met volle teugen te genieten van een ritselend vuurtje in de open haard tijdens de gezellige wintermaanden? Gewoon lekker ontspannen op een knusse, koude en winterse avond. Hoe je het ook wend of keert, één van de grote voordelen van openhaardhout kopen bij Golden Flame is dat je woonkamer in een keer gezellig wordt!

Voordeel 1: Gezelligheid met een knisperend haardvuur

Wie gezelligheid belangrijk vindt, kan met een openhaard in huis heel snel gezelligheid in huis creëren. Het straalt een gezellige warmte uit en zorgt voor een rustgevend relaxmoment. Openhaardhout van Golden Flame zorgt voor een knetterend geluid tijdens het stoken van de openhaard, wat het gezellige plaatje compleet maakt.

Voordeel 2: Openhaard is verkrijgbaar in verschillende modellen

Een openhaard past bij elk interieur. Je kan kiezen tussen een hedendaagse moderne look of een landelijk vintage model. Openhaarden kunnen ook naar jouw persoonlijke smaak op maat gemaakt worden. Het is daarom belangrijk dat de openhaard past in de omgevingsruimte.

Voordeel 3: De energiekosten worden een stuk lager

Wie gebruikt maakt van een open haard, ziet de stookkosten drastisch verminderen. De warmte die een openhaard afgeeft, ligt veel hoger dan dat je op het eerste gezicht zou vermoeden. Bij Golden Flame vind je goedkoop openhaardhout van uitstekende kwaliteit.

Voordeel 4: Alternatieve oplossing als de stroom uitvalt

Stel dat om één of andere reden de stroom uitvalt, dan kan je altijd terugvallen op de gezellige warmte van een open haard. Bovendien is het uiterst knus en gezellig om met een dekentje rond de openhaard te zitten, zonder een beroep te hoeven doen op de traditionele verwarming.

Voordeel 5: Mogelijkheid om een open haard af te sluiten

De aanwezigheid van een open haard wanneer kinderen of huisdieren in huis rondlopen, kan soms voor gevaarlijke situaties zorgen. Om mogelijke ongevallen te voorkomen, zal je er rekening mee moeten houden dat je een speciaal ontworpen haarddeur voor het vuur installeert. Op deze manier tover je een klassieke open haard om tot een veilige open haard.

 

Voordeel 6: Denk aan het prijskaartje

Over het algemeen is een open haard veel voordeliger dan een houtkachel of gashaard. Daarnaast is een openhaard zonder veel breekwerk makkelijk te plaatsen wat het prijskaartje alleen maar ten goede komt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie