image Leren op de werkplek: hoe pak je dit aan? image Wat is de Wet langdurige zorg?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Hoe werkt auto configuratie?

Bij de grotere automerken die verkocht worden in Nederland, hebben bezoekers van de website de mogelijkheid, om auto’s de configureren. Misschien heb je dat zelf al weleens gedaan. Auto configuratie speelt namelijk een belangrijke rol bij de aankoop van een auto, het is meestal zelfs doorslaggevend, maar hoe werkt auto configuratie eigenlijk? Dat wordt hier verder uitgelegd. 

Wat betekent configureren? 

Configureren wordt voornamelijk gebruikt in de techniek en ICT. Configureren is het samenstellen van een systeem of product door middel van verschillende bouwstenen. Men kan die keuze zelf maken.

Uit welke onderdelen bestaat auto configuratie?

Rotoview Studios is gespecialiseerd in auto configuratie. De benodigdheden die zij gebruiken om auto configuratie toe te kunnen passen zijn: 360 graden draaiplateau, software, website integratie en een High-end camera. Het 360 graden draaiplateau is handig en wordt gebruikt voor 360 graden in beeld brengen van de auto. Met de high-end camera worden de foto’s genomen. Deze camera kan verbonden worden met je pc. Wanneer je dan foto’s maakt staan ze gelijk op je computer. Via hier worden deze foto’s gelijk verstuurd naar je bedrijfswebsite. Ook is deze high-end camera van zeer goede kwaliteit, dat zie je meteen terug aan het beeld op je website. Niet alleen het beeld en de software wordt verzorgd op je website. Rotoview Studios zorgt ook voor een complete website integratie, waardoor je website er net zo professioneel uit kan zien als die van de grote autodealers in Nederland.

Wat zijn de voordelen van auto configuratie?

Het is zowel perfect voor de klant als voor het autobedrijf. Het zorgt ervoor dat de klant een professionele indruk van het autobedrijf krijgt. Ook weet de hoeft de autodealer niet meer te vragen naar eventuele extra pakketten of accessoires, omdat de klant zelf alle mogelijkheden heeft bekeken over waar zij wel en geen gebruik van willen maken, om voor hen de juiste auto te creëren die binnen het budget past.  

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie