image Een beroep doen op tentenverhuur voor uw evenement  image Wat is blended learning eigenlijk?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Mode leren als een man

Veel vrouwen willen zich vaak ergeren aan de manier waarop hun man of vriend gekleed gaat. En ze willen dan ook niks liever dan hun man meenemen om te gaan winkelen en ze helpen nieuwe en stijlvollere kleren te kopen. Helaas voor deze vrouwen zijn over het algemeen veel mannen niet de grootste fan van winkelen. Ikzelf ben ook geen fan van winkelen en vaak als ik nieuwe kleren ga kopen wil ik de winkel in, kopen wat ik nodig heb en zo snel mogelijk weer naar buiten. Maar alhoewel veel mannen niet van winkelen houden betekent dat niet dat ze er niet stijlvol bij willen lopen. In dit artikel bespreken we daarom een aantal tips om als man mode te leren.

Zie het als een vaardigheid

Mannen houden misschien niet van shoppen maar ze houden wel van nieuwe vaardigheden leren. Je stijlvol kleden is daarom dan ook een vaardigheid die je kunt leren. Zie het als een nieuwe vaardigheid die je elke paar maanden wilt verbeteren. Er zijn meer dan genoeg mannen die vroeger niet stijlvol gekleed over straat gingen en dat nu wel doen. Aangezien je niet elke drie dagen nieuwe kleren gaat kopen hoef je natuurlijk niet dagelijks je garderobe te vervangen maar je kunt wel meer gaan lezen in modetijdschriften en dagelijks wanneer je je aankleedt nieuwe dingen te proberen met de kleren die je hebt.

Investeer

Wanneer je aan een stijlvolle garderobe denkt, denk je misschien aan luxe en dure kleding die misschien wel boven je budget is. Het is zeker waar dat voor de mooiste en meest stijlvolle mode, merken zoals Balenciaga je best wat extra kan betalen. Dit is het vaak waard en je kunt nu en dan de investering maken. Maar tegelijkertijd is het niet zo dat je je niet op een kleiner budget zeer stijlvol kunt kleden. Er zijn veel goedkope winkels waar je fantastische mode kunt kopen. En stijlvol kleden gaat natuurlijk niet alleen om de kleren zelf maar ook om het matchen van verschillende kledingstukken die bij elkaar passen. 

Geniet van het resultaat

Als man vind je winkelen voor kleding misschien niet zo leuk maar wat je wel leuk zult vinden is de positieve opmerkingen over je stijl van je vriendin, collega’s en familieleden.  Daarnaast zul je meer zelfvertrouwen hebben en het zal je ook inspireren om aan andere aspecten van je leven te werken, zoals sporten en gezondheid bijvoorbeeld. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie