image Nieuwsbrief Maken image Wat is linkbuilding

Drop us a line...

Verstuur bericht

Online boekhouding

Het aanbod van online boekhoud applicaties en diensten neemt in grote getale toe. Steeds meer boekhoudbedrijven gaan applicaties aanbieden. Wanneer je onderweg bent kan je gemakkelijk op je applicatie zien of er nog openstaande posten zijn bij een klant.


De boekhoud diensten worden telkens verfijnd voor een optimaal gebruiksgemak. Met het werken van een boekhoud dienst is er enige ervaring nodig. Deze functie worden vaak vervuld door iemand met enige ICT ervaring.
Veel bedrijven stappen over op online boekhouding. De ICT vacatures lopen op en blijven langer staan op vacature sites. Dat komt mede doordat veel bedrijven zoeken naar gediplomeerd personeel zoeken wat niet altijd te vinden is in Nederland. Hierdoor wijken deze bedrijven uit naar naast gelegen landen zoals Duitsland en België.

Excel

Voor de kleine zelfstandige ondernemer is excel speciaal geschikt voor de online boekhouding. Zo hoeft de ondernemer geen duur boekhoudprogramma aan te schaffen. Het is een gebruiksvriendelijk programma wat zichzelf wijst. Mede doordat het gratis is zijn er ook een aantal nadelen aan verbonden. Zo heb je geen hulplijn die je kan bellen voor advies of hulp wanneer je tegen een probleem aanloopt.
Een tweede nadeel is als een bedrijf gaat groeien en een beter boekhoudingsprogramma nodig heeft ze alles handmatig moeten gaan overzetten.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie