Online boekhouding Kwalitatieve website belangrijk

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat is linkbuilding

Linkbuilding is een vorm van zoekmachineoptimalisatie en zorgt ervoor dat een website beter gevonden wordt in de zoekmachines wanneer op een bepaald zoekwoord gezocht wordt. Linkbuilding houdt in dat er zoveel mogelijk relevante en kwalitatieve links vanaf externe pagina’s naar uw eigen websites verwijzen. Er bestaan verschillende linkbuilding diensten om zoveel mogelijk links te generen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn gratis links, ruillinks en blogbuilding.

Gratis links

Er zijn online ontzettend veel websites te vinden waar iedereen een link kan aanmelden zonder dat je dat iets voor hoeft te betalen. Dit zijn websites als startpagina’s, bedrijvengidsen en directories.

Ruillinks

Heel veel websites hebben een pagina waar zij een verzameling van links hebben, meestal wordt deze pagina “Links”, “Linkpartners” of “linkpagina” genoemd. Je kunt de webmaster van een website aanschrijven om te vragen of zij een link naar jouw website op deze pagina willen vermelden, en in ruil daarvoor plaats jij een link terug op jouw eigen website.

Blogbuilding

Er zijn veel websites waar je een weblog aan kunt maken. Je kunt hier regelmatig relevante artikels plaatsen waarbij je een linkje plaats die doorverwijst naar de hoofdwebsite.

Door gebruik te maken van een gedegen strategie, wordt uw website beter vindbaar op relevante zoekwoorden. Hierdoor realiseert u meer bezoekers via de zoekmachine en meer omzet! Laat deze strategie opzetten door een gedegen internet marketing bureau.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag