Een Magento webshop Stamrecht BV

Drop us a line...

Verstuur bericht

Online cursussen

Wist u dat er ook websites zijn waar u online cursussen en trainingen kunt volgen? Vooral in de ICT zijn er veel mogelijkheden om uw kennis op het gebied van ICT te verbreden.cursus excel
Wilt u bijvoorbeeld uw algemene kennis wat verbreden dan kunt u bijvoorbeeld een cursus excel volgen. Microsoft Office Excel is het meest gebruikte rekenbladprogramma ter wereld en kan zowel voor zakelijk als privé gebruik erg makkelijk zijn. Weet u al het een en ander van Excel dan kun je daar je cursus geheel op af stemmen zodat je je niveau kunt uitbreiden.
Er zijn zowel cursussen te volgen gericht op Excel 2003, Excel 2007 en Excel 2010. Omdat Microsoft regelmatig met nieuwe software en nieuwe versies komt, komen bedrijven vaak in de problemen met de migratie van de ene versie naar de andere. Men kan daarvoor ook een speciale migratiecursus volgen zodat mensen die al ervaring hebben met eerdere versies van Microsoft Office nu de verschillen en nieuwe mogelijkheden leren.
Zoek je wat specifiekere trainingen zoals een CISCO Training, een CCNA Cursus, een Prince2 cursus, een Oracle Training of een cursus Sharepoint dan kan dat ook allemaal via het internet. Het makkelijke is dat je zelf kunt bepalen wanneer je wilt studeren en verder wilt gaan met het te bestuderen materiaal en bijkomende opdrachten. Op deze manier zit je dus niet meer vast aan een vast lesrooster en vervoer naar klaslokalen etc.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie