image Maak een succes van je bedrijf en besteedt online marketing uit image Tape met logo laten bedrukken op tapeprint.eu!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Schrijf in stijl met een kwaliteitsvolle Parkerpen of Lamy vulpen

Wanneer je iets graag doet en veel doet, heb je daar het allerliefst toch het beste materiaal voor, niet waar? Dat geldt ook zo wanneer je iemand bent dat graag schrijft. Of het nu professioneel is of niet, het ouderwetse schrijven met pen en papier doe je pas echt wanneer je een kwaliteitsvolle pen in handen hebt. De Parkerpen of Lamy vulpen zijn daar enkele voorbeelden van. Bestellen kan heel eenvoudig op pwakkerman.com! 

Parkerpen 

Waarom een Parkerpen kopen? Heel eenvoudig, er is geen enkele pen die zo barst van kwaliteit en stijl dan de enige echte Parkerpen. Ze zijn ontworpen door George Parken in 1888 en nog steeds staan ze garant voor goede kwaliteit. Bovendien zien ze er ook nog eens erg stijlvol uit en worden ze in een stijlvol doosje geleverd wanneer je er een exemplaar van besteld. Met een echte Parkerpen in de hand, schrijf je gewoon het allerbest.

Lamy vulpen bestellen 

Ben je verknocht aan het schrijven met een vulpen? Dan moet je een lamy vulpen bestellen. Bij Lamy staan 3 woorden centraal en dat is degelijkheid, functionaliteit en design. Want natuurlijk wil het oog ook wat. Met een Lamy vulpen in de hand, schrijf je niet alleen goed, maar heb je ook nog eens een vulpen met een strak design in de hand. Een kwaliteitsvolle vulpen die geweldig goed werkt en vlijmscherpe lijnen uit de pen tovert. Waarom dus nog wachten om je lamy vulpen bestellen te realiseren?

PW Akkerman Amsterdam 

PW Akkerman Amsterdam is een speciaalzaak die al sinds 1927 gespecialiseerd is in (vul)pennen. Met kennis en ervaring in zaken, verkopen zij al jarenlang vulpennen en gewone pennen van uitstekende merken. Je kan kiezen in de winkel en online tussen een breed assortiment aan luxe pennen en ook nog andere producten. Voor iedereen is er wat wils te vinden. Leuk voor jezelf om als cadeau te geven aan iemand die je graag hebt! 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie