image Schrijf in stijl met een kwaliteitsvolle Parkerpen of Lamy vulpen image 5 redenen om op de fiets naar je werk te gaan

Drop us a line...

Verstuur bericht

Tape met logo laten bedrukken op tapeprint.eu!

Tape laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf erop. Het lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende manier van reclame maken, maar vergis je niet! Dit is wel degelijk een efficiënte, goedkope en bovendien goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Je hoeft niet perse tape te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, een leuke reclame slogan kan evengoed! 

Tape laten bedrukken 

Bij tapeprint.eu kan je tape laten bedrukken zoals jij dat wilt. Of je nu PVC-tape, acryl tape of andere soort tape wil laten bedrukken, het kan allemaal! Ook de kleur van tape en wat je graag op de tape wil laten bedrukken, kan je allemaal zelf kiezen. Ook de dikte van de tape is naar wens te bestellen. Je geeft simpelweg alles door tijdens het bestelproces en jouw bedrukte tape komt er zo snel als mogelijk aan. 

Tape met logo 

Wanneer je heel veel producten van jouw webshop verzend, dan kan je in plaats van een visitekaartje bij in de doos te steken, gewoon je dozen afplakken met tape met logo van jouw bedrijf op. Het is de ideale manier van reclame maken, aangezien wel wat mensen deze dozen in handen krijgen. Alvorens ze tot bij de klanten komen, hebben heel wat mensen de tape met logo opgemerkt en als vanzelf komen ze zo op jouw webshop uit! Een handige en efficiënte manier van reclame maken, die bovendien ook nog eens heel goedkoop is! 

Tal van voordelen bij tapeprint.eu

Tapeprint.eu is een kleinschalig bedrijf, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Ze hebben hierdoor heel snelle levertijden, zijn voorzien van innovatieve productreeksen en kunnen ook in kleine oplages leveren. Dit heb je bij grote bedrijven meestal niet. Iedereen werkt in dit bedrijf stuk voor stuk mee aan een top eindproduct dat heel snel bij alle klanten geleverd worden. Bovendien zijn de tapes zelf van de hoogste kwaliteit dankzij de meest moderne ontwerptools en drukapparatuur.  

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie