image Kies voor SharePoint trainingen Wat is een origineel bedrijfsuitje?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Therapie Ede kan uw relatie redden!

Iedereen die in een relatie zit wordt op een bepaald ogenblik wel eens geconfronteerd met problemen. Dat is compleet normaal. Echter is het belangrijk dat deze problemen worden aangepakt en niet blijven aanhouden. In het merendeel van de gevallen komen koppels er zelf wel uit, maar dat is niet altijd het geval. Hebben jullie het gevoel dat jullie er zelf niet uitkomen en willen jullie daarom professionele hulp inschakelen? In dat geval is het de moeite waard om even te ontdekken wat Therapie Ede mogelijks voor jullie kan betekenen. Wij zochten het voor jullie uit en hebben onze bevindingen op deze pagina op een rijtje gezet.

Waarom Therapie Ede volgen?

Een onschuldige ruzie wordt in de praktijk doorgaans vrij eenvoudig opgelost. Wanneer problemen blijven aanslepen is het echter van belang dat deze op een zeker ogenblik in de kern worden aangepakt. Het gebeurt bijzonder vaak dat koppels er geen idee van hebben wat er nu precies aan de basis ligt van de problemen die ze ervaren. Dit zorgt ervoor dat het ook een lastige opdracht wordt om te bepalen wat er precies kan worden gedaan om de problemen waarvan sprake is op te lossen. Dit is een eerste punt waarop Therapie Ede kan helpen. Samen met de therapeut kunnen jullie immers op een efficiënte manier achterhalen wat de problemen veroorzaakt en uiteraard ook wat er precies tegen kan worden ondernomen.

Therapie Ede met twee volgen of alleen?Therapie Ede kan uw relatie redden!

Een belangrijke vraag die veel mensen zich stellen is of Therapie Ede volgen altijd met zijn tweeën dient te gebeuren. Dit is een logische en zelfs zeer belangrijke vraag. In de praktijk is het namelijk zo dat er veelal altijd wel één partner is die het eigenlijk helemaal niet ziet zitten om in Therapie te gaan. Dat kan vervelend zijn, maar u kunt uiteraard niemand dwingen om de therapie te volgen. Zelfs al mocht dat lukken is de kans op slagen op die manier uiteraard bijzonder klein te noemen. In de meest ideale situatie doet u er goed aan om Therapie Ede met twee te volgen. Wil één van de twee partners echt niet? Dan kunt u er zeker nog altijd voor kiezen om de therapie gewoon alleen te volgen. In dit geval kunt u proberen samen met de therapeut uw relatieproblemen te ontleden waarna u kunt ontdekken wat u mogelijks zelf kunt ondernemen om deze terug beter te maken. 

Hoe verloopt Therapie in de praktijk? 

Hebben jullie beslist om Therapie Ede te volgen? Goed zo! Dat betekent dat jullie beiden bereid zijn om daadwerkelijk aan jullie relatie te werken en er tijd en moeite in te investeren. Dat is ook nodig, want in tegenstelling tot wat veel mensen op het eerste zicht vermoeden is het zo dat de relatietherapeut geen pasklare oplossingen zal aanbieden. In plaats daarvan verwacht hij dat jullie beiden actief meewerken in het vinden van de meest optimale oplossing voor de relatieproblemen die zich stellen. Hoe er uiteindelijk zal worden toegewerkt naar het bekomen van een dergelijke oplossing is in de praktijk altijd afhankelijk van situatie tot situatie. Dit kan dus helaas niet zomaar meteen worden aangegeven.

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie