image Uw auto verzekeren image Therapie Ede kan uw relatie redden!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kies voor SharePoint trainingen

Met SharePoint trainingen, zorgt u dat niet alleen u, maar ook uw hele bedrijf effectieve trainingen kan volgen op locatie of op uw eigen kantoor! Het aanbod van trainingen is ruim en kunnen overal in Nederland gegeven worden. Denk hierbij aan trainingen voor selectieve groepjes, of specifieke taak-teams binnen uw bedrijf. Met SharePoint trainingen zijn er heel veel mogelijkheden, waarvan er gegarandeerd een bij u vraag aansluit. In dit artikel loop ik kort langs de verscheidene trainingen en services die SharePoint biedt voor u en uw werknemers. U kunt altijd contact met SharePoint opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kan SharePoint ook een product of training op maat voor u of uw bedrijf samenstellen.

Single-click Learning met SharePoint trainingen

Met Single-click Learning, kies je voor een slimme applicatie, genaamd Happ, die zich in een browser of programma kan nestelen en medewerkers binnen een seconde antwoorden geeft op de vragen die zij hebben. Het voordeel van dit Single-click Learning principe is dat de medewerkers in kleine behapbare brokjes leren. Niet een volledige SharePoint training, maar antwoord op de vragen die medewerkers op dat moment hebben. Happ kan toegevoegd worden aan bijvoorbeeld SharePoint en hen bijscholen op het moment dat er een vraag ontstaat. Op deze manier kunnen de medewerkers effectiever hun werk doen en zeer snel antwoorden krijgen op hun vragen. Single-click Learning valt onder de noemer Micro-Learning. Dit is het snel en in kleine stapjes leren van nieuwe dingen, door middel van gestructureerde lessen op zeer klein niveau. Elke dag een nieuw woord of begrip leren is bijvoorbeeld een voorbeeld van Micro-Learning. SharePoint trainingen zetten deze techniek met behulp van Single-click Learning in om uw medewerkers tijdens hun werk te helpen.

Personal coaching

Ook kun je bij SharePoint kiezen voor personal coaching. SharePoint heeft over heel Nederland personal coaches standby staan die u in kunt zetten wanneer u hulp nodig heeft bij SharePoint. Deze personal coaches zullen dan naar uw bedrijf komen en naast u zitten om de problemen op te lossen of te verhelpen. Op deze manier kan SharePoint de problemen die u heeft met SharePoint gemakkelijk verhelpen en ervoor zorgen dat uw medewerkers heel gemakkelijk bij geschoold worden op dit gebied. Op die manier hoeft u niet een gehele SharePoint trainingen te boeken, maar ontvangt u heel gerichte hulp voor de problemen of de vragen die zich voordien.

Overige trainingen 

Naast trainingen op het gebied van SharePoint, biedt SharePoint trainingen ook trainingen aan op het gebied van Microsoft Flow, Power Apps, PowerBI en Microsoft Teams. Steeds meer bedrijven zijn deze handige producten aan het implementeren en daarom heeft SharePoint trainingen ook op deze gebieden hulp te gaan bieden. Zo kunnen wij garanderen dat uw bedrijf al deze software probleemloos kan implementeren en voor alle vragen terecht kan bij SharePoint trainingen. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie