image De bouw: een goede sector om in te werken image Wat te doen tijdens je zakenreis?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Tips voor zakelijke cadeaus

Er zijn zakelijk meerdere gelegenheden om cadeaus te geven, denk eens aan een gewoon relatiegeschenk, een golfheadcover, eindejaarsgeschenk of een afscheidscadeau voor een collega. Door een gigantisch groot aanbod aan spullen is het vaak toch lastig om een goede keuze te kunnen maken. In dit artikel geven wij jullie een aantal tips.

Een flesje wijn

Een goede fles wijn wordt altijd wel gewaardeerd en is een graag ontvangen cadeau. Aangezien er veel verschillende soorten wijnen op de markt zijn kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken. Omdat iedereen een verschillende smaak heeft is het het beste om te kiezen voor een neutrale wijn, ga bijvoorbeeld voor de bekendere druivenrassen zoals chardonnay of sauvignon. Je kan buiten een fles wijn natuurlijk ook een fles prosecco, champagne of een speciaalbiertje geven.

Een pen

Dit is misschien een wat oubollig cadeau, zeker in deze moderne tijden met onze tablets en smartphones, toch worden pennen nog steeds veel gebruikt. Vroeger kreeg je in het bedrijfsleven regelmatig een gepersonaliseerde pen, vaak waren deze ook nog mooi verpakt in een doosje. Hoewel het nu minder gegeven wordt is het nog steeds een mooi cadeau te geven, vooral aan een zakenrelatie. 

Een cadeaukaart

Een cadeaukaart is een mooi cadeau om te geven aan al je werknemers, bijvoorbeeld voor kerst. Ook kun je het prima geven aan een collega die afscheid gaat nemen. Je kan een cadeaukaart ook wat persoonlijker maken, als je je collega’s een beetje kent kan je per persoon een bepaalde winkel uitkiezen. 

Snoep

Ja, snoep is ook een succesvol cadeau om te geven aan een zakelijke relaties. Er zijn ook genoeg mogelijkheden op de markt om dergelijke cadeaus te personaliseren. Zo heeft bijvoorbeeld tony chocolony alleen al veel mogelijkheden op het gebied van cadeaus, je kan voor de rest ook denken aan een pot met snoep waarop je naam en/of logo staat.

Producten met je eigen logo

Zeker als het gaat om een cadeau voor een zakenrelatie is het altijd handig om het te personaliseren met je eigen logo. Er zijn ontzettend veel producten waar je dit op kan doen, het hoeft verder ook helemaal niet duur of groot te zijn want vaak is het een bedankje. Populaire dingen om te personaliseren zijn een mok, kledingstuk, kaart, notitieboekje, glas en een sleutelhanger.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie