Tips voor zakelijke cadeaus image Zakelijk leasen van een auto, wat houdt het in?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat te doen tijdens je zakenreis?

Een tripje naar een ander land om daar zaken te bespreken. Voor sommigen onder ons is dat heel normaal. Tijdens deze zakenreis is er soms tijd over en deze tijd kun je op verscheidene manieren inplannen. Zakenreizigers die Nederland bezoeken huren via bijvoorbeeld rent a car Eindhoven Airport soms een auto. Het is toch leuk om in een kort tijdsbestek toch een beetje van het land mee te krijgen. Om zoveel mogelijk uit deze kostbare tijd te halen geven we hieronder een paar tips hoe je tijdens je zakenreis toch wat mee krijgt van het land.

Planning maken

Indien je al veel informatie hebt over je zaken kun je, voordat je daadwerkelijk op reis gaat, een rooster maken voor jezelf. Zo kun je goed inschatten voor jezelf over vrije tijd daadwerkelijk over hebt. Probeer de overuren of uitloop van het werk ruim in te calculeren, zodat je vrije tijd ook echt vrij is. Wanneer je een duidelijk overzicht hiervan hebt, kun je voor jezelf bedenken wat voor activiteiten er in dit tijdsbestek te doen vallen. Wellicht is er vanuit thuis wel een leuke activiteit te boeken die je na het werk meteen uit kunt voeren.

De reistijd

Als je dan een activiteit gekozen hebt, is het wel zo handig om te kijken naar de reistijd. Wellicht zijn er meerdere locaties waar je deze activiteit kunt doen. In dat geval zou het meest logische zijn om de locatie te kiezen die het dichtst bij je werk gelegen is. Is dit niet het geval, maar heb je een marche om toch deze activiteit uit te voeren? Kijk dan goed naar het vervoer en wat in dat land het gemakkelijkste is om gebruik van te maken.

Gemakkelijk van A naar B

Het openbaar vervoer kan in sommige landen een groot drama zijn. Heel erg druk of heel erg chaotisch. In dat geval is het een optie om een auto te huren op het vliegveld. Veel Nederlandse toeristen of zakenreizigers doen dit ook via bijvoorbeeld car rental Schiphol. Direct na landing staat er een auto voor je klaar die je mee kunt nemen. Hiermee kun je meteen uit de voeten en dit kan je wellicht wat extra vrije uren geven, omdat je niet met wachttijd zit. Toch kan ik sommige landen het openbaar vervoer juist gemakkelijker zijn dan een auto of wellicht is te voet daar alles beter te doen. Lees je daarom altijd een beetje in voordat je op reis gaat, zodat je niet in onverwachte situaties terecht komt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie