image Onderneming starten in de agrarische sector? image Tips auto leasen als particulier

Drop us a line...

Verstuur bericht

Vinden van het juiste bezorgpersoneel

Ben je onlangs een nieuwe dienst gaan verlenen in de vorm van een bezorgdienst waarbij het eten van jouw zaak kan worden gebracht op locatie? Dan is het belangrijk dat je hier ook het goede personeel voor gaat vinden. Alleen waar je moet dan op letten bij het vinden van het juiste personeel. 

Iemand die veilig rijd en de omgeving kent 

Bij het bezorgen van een bestelling is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd op de juiste locatie is. Daarom is het belangrijk om iemand aan te nemen die rustig rijd en tevens ook de omgeving kent. Wanneer je een bezorger hebt die de omgeving kent, zorgt dit ervoor dat tevens sneller bezorgd kan worden, omdat deze persoon de kortste routes naar deze wijken kent. Het feit dat de bezorging om tijd zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat er onverstandig gereden moet worden. Als eigenaar wil je natuurlijk niet dat jouw bedrijf geassocieerd wordt met onverantwoord gedrag op de weg. 

Kies voor wat jongere mensen

Het feit dat je gaat bezorgen is het natuurlijk belangrijk dat je nog wel voldoende blijft verdienen, maar je wilt je klanten ook niet opzadelen met hoge bezorgkosten. Kijk daarom ook of je de mogelijkheid hebt om wat jongere mensen aan te nemen. Zo heeft iemand van 16 jaar of 17 jaar misschien wel een scooterrijbewijs en kan deze ook al heel gemakkelijk een aantal bestelling voor je bezorgen en deze hebben vaak genoegen met een lager uurtarief dan iemand met middelbare leeftijd. 

Zorg ervoor dat de randvoorwaarden aanwezig zijn 

Wanneer je een bezorger de weg opstuurt is het belangrijk dat de randvoorwaarden om een snelle bezorging te kunnen doen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een scooter en motorhelm van de zaak. Neem als werkgever dan ook geen risico’s met je personeel kies ervoor om een goede systeemhelm te kopen, zodat je personeel altijd veilig op de weg zit. Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk dat ze de beschikking hebben over een goede navigatie en een veilig voertuig.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie