image Crypto: welke trends kunnen we verwachten? image 4 tips om je SEO te verbeteren

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat te doen wanneer je stopt met studeren?

Heb je besloten te stoppen met je huidige studie omdat deze toch niet helemaal bij jou past en zit je nu in de stress waarmee je nu je tijd kunt gaan vullen? Wij hebben de beste opties voor jou op een rijtje gezet, zo kun jij direct aan de slag! Ga jij je tijd vullen met cursussen of neem jij meer uren bij je huidige bijbaan? Ook kun je ervoor kiezen om bij SERIS als beveiliger aan de slag te gaan! Zo heb je afwisselende werktijden, een goed loon en staat er altijd een uitdaging op je te wachten.

Cursussen

Gebruik je vrije tijd om aan jezelf te werken en jezelf te ontwikkelen als persoon. Zo kun je een paar dagen extra gaan sporten of neem deel aan enkele cursussen. Zo heeft Google een aparte ‘werkplaats’ waar ze gratis cursussen aanbieden. Denk aan cursussen zoals: online marketing, google ads en google analytics. Veel online marketing bedrijven werken vaak met deze tools en als jij een certificaat hiervan op je cv hebt staan, sta je al een-nul voor.

 

Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld een communicatieve cursus, hier heb je zowel bij sollicitatiegesprekken, contractonderhandelingen en nog veel meer baat bij.

Reizen

Heb jij altijd al willen reizen? Dan kun je dat dit tussenjaar doen! Je hoeft nu geen rekening te houden met vakantiedagen, loon en kinderen. Plan nu je reis naar het verre oosten, de verenigde staten of ga samen met je beste vriend(in) backpacken in Vietnam. Vaak zien mensen dit als een verspilling van een tussenjaar, maar je leert er meer van dan één jaar in de schoolbanken.

Werken

Gedurende een tussenjaar is het verstandig om te gaan werken. Zo kun je jezelf oriënteren binnen verschillende sectoren om te zien wat je leuk lijkt om later te gaan doen. Zo kun je ook een betere studiekeuze maken voor aankomend schooljaar. Daarnaast kun je een mooie spaarrekening en cv opbouwen. Hoe kom je eigenlijk in Nederland aan werk? Daar kom je achter door op voorgaande link te klikken. In dat artikelen leggen we alles haarfijn uit.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie