image Als klein bedrijf je salarisadministratie uitbesteden image Gehoorschade op het werk

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat zijn goede externe communicatiemiddelen?

Als bedrijf wil je natuurlijk goed gevonden kunnen worden. Je moet dan goed communiceren naar de potentiële klanten. Met juiste communicatiemiddelen zorg je ervoor dat je de juiste mensen bereikt. Daarom is het ook belangrijk om geld uit te geven aan de juiste diensten zodat jouw bedrijf eruit springt.

 

Social media

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen, social media is het communicatiemiddel van deze tijd. Vaak kun je ook betalen voor de diensten die social media jou kunnen bieden. Door te betalen voor social media heb je een groter bereik. Je advertentie bereikt dan meer mensen waaronder dus potentiële klanten. Van LinkedIn tot Facebook, het is van belang dat je als bedrijf over diverse social media beschikt. Besteedt hier dan ook veel aandacht aan.

 

Beurs

Natuurlijk is face to face communiceren prettiger dan via internet. Daarom is het fijn om mee te doen aan een beurs. Tijdens de beurs kun je bij jouw stand allemaal potentiële klanten ontvangen die je kunt informeren over jouw producten en diensten. Denk er wel aan dat je niet het enige bedrijf bent die op de beurs staat. Je moet dus opvallen. Geef dus altijd een voorkeurspositie aan waarbij je vlak bij een catering wilt staan. Verder moet je genoeg personeel vanuit het bedrijf meenemen zodat er nooit iemand staat te wachten om informatie over jouw bedrijf in te winnen.

 

Wees origineel

Verder speelt originaliteit ook een grote rol bij communicatie. Omdat iedereen vaak gebruik maakt van dezelfde soort reclame, moet jij juist origineel zijn. Voorbeeld van originele communicatie is de Media Hologram. Waarin een Unique Selling Point van jouw bedrijf getoond wordt voor een halve minuut. Het is vaak indrukwekkend voor de mensen die het zien. Je zult dan als bedrijf niet snel vergeten worden.

 

Oude manier

Verder is het ook nog leuk om terug te gaan naar de oude manier van communiceren. Dat is met flyers en advertenties. Zo kun je flyers drukken om mee te geven na een afspraak of bij de beurs. Zo wek je interesse op. Verder kun je nog adverteren bij sportclubs want daar zijn er natuurlijk altijd mensen aanwezig die jouw bord zien.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie