Webdesign HTML5

Drop us a line...

Verstuur bericht

Weboptimalisatie

Weboptimalisatie is wanneer een website vernieuwd wordt maar de content in tact wordt gehouden. Hierdoor associëren veel mensen weboptimalisatie met het vernieuwen van het uiterlijk van de site, dit is niet altijd precies het geval. Soms is het ook juist de technische basis die opgeknapt moet worden. zoekmachine
Er zijn bedrijven die zich speciaal richten op het maken van een website maar ook de weboptimalisatie. Zo kun je je bestaande pagina ook helemaal laten optimaliseren door een extern bedrijf. Vaak testen deze bedrijven dan een aantal factoren zoals overzichtelijkheid, gebruiksgemak, uitstraling en functionaliteit.
Naast de technische basis van een pagina is het ook belangrijk om goede en steeds nieuwe content op je pagina te plaatsen. Zoekmachines zoals Google kijken of er geregeld nieuwe content op paginas verschijnt en of de pagina levendig gehouden wordt. Gewoon maar wat teksten op de pagina zetten is echter ook niet Google wil. Teksten moeten wel bij de rest van uw pagina passen, de content moet volledig zijn, correct en up to date. Uw informatie mag niet ergens anders gevonden worden op het internet en het moet vooral nuttige informatie zijn voor uw bezoekers.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie