image Breng je bedrijf onder de aandacht met relatiegeschenken image Tips voor het openen van je eigen pop up store

Drop us a line...

Verstuur bericht

Welke mogelijkheden biedt de PostNL webshop jou?

PostNL heeft er uiteraard voor gekozen om een eigen webshop in het leven te roepen. Deze webwinkel moet ervoor zorgen dat mensen de mogelijkheid hebben om van thuis uit verschillende zaken aan te schaffen. Het gaat hierbij niet alleen om post- en pakketzegels, maar ook om bijvoorbeeld kantoorartikelen. Heb jij ook behoeften aan bepaalde zaken die PostNL je kan leveren, maar je hebt niet veel zin om je woning te verlaten? In dat geval biedt de PostNL webshop uiteraard een uitstekende oplossing. Wanneer je graag wil ontdekken welke mogelijkheden deze webshop nu allemaal precies voor jou in petto heeft nodigen we je graag uit om even de informatie op deze pagina door te nemen. 

 • Het aankopen van post- en pakketzegels 

In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat je in de PostNL webshop de mogelijkheid hebt om post- en pakketzegels te kopen. Je kan wat dit betreft een keuze maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Zo is het niet alleen mogelijk om een vel postzegels te kopen, maar kan je ook kiezen voor een rol postzegels. Uiteraard zijn er ook postzegels voor het buitenland aan te schaffen en kan je alles voor je pakket online regelen. Verstuur jij regelmatig post, bijvoorbeeld voor de onderneming waar je bedrijfsleider van bent? In dat geval is het in de webshop van PostNL eveneens mogelijk om een postzegelabonnement af te sluiten. 

 • Keuze uit tal van verschillende kantoorartikelen 

Het is misschien een beetje opmerkelijk, maar je bent in de PostNL webshop ook aan het juiste adres voor het bestellen van bepaalde kantoorartikelen. Blijkbaar moet PostNL door de jaren heen zoveel vraag naar deze artikelen hebben gekregen dat ze heeft besloten om ze zelf te gaan aanbieden. Daar is natuurlijk niets mis mee. Enkele van deze kantoorartikelen die je kunt kopen in de webwinkel van PostNL zijn de volgende: 

 

 • Enveloppen; 
 • Verzenddozen; 
 • Een rouwverzendset; 
 • Sealbags; 

 

Naast bovenstaande zaken is het zelfs mogelijk om DYMO LabelWriters en uiteraard ook de vereiste labels te kopen. Hoe dan ook, ben je op zoek naar één of meerdere kantoorartikelen om aan te schaffen? Dan is de kans bijzonder groot dat je deze gewoon kan bestellen in de webwinkel die PostNL de wereld in heeft gestuurd. 

 • Eén van de cadeaus bestellen uit de PostNL webwinkel 

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat er in de PostNL webshop heel wat verschillende zaken aangekocht kunnen worden. Dit geldt ook voor diverse geschenken. Denk op dit vlak in eerste instantie aan zogenaamde postzak producten. Daarnaast is het echter eveneens mogelijk om VVV bonnen cadeau te doen. Wil je wenskaarten of verzamelboeken kopen? Ook deze zijn allemaal terug te vinden in het aanbod van de webwinkel van PostNL. Dit geldt (een beetje verrassend toch wel) ook voor bloemen en planten.

 • Ontdek de Collect Club 

Ondanks het feit dat het verzamelen van postzegels tegenwoordig misschien een klein beetje naar de achtergrond is verdwenen zijn er toch nog steeds heel wat fervente verzamelaars. Ook daar houdt de PostNL webshop uiteraard rekening mee. In de zogenaamde Collect Club zijn dan ook tal van interessante artikelen terug te vinden voor verzamelaars. Het gaat hierbij uiteraard om de nieuwste uitgaven van speciale postzegels die je kan verzamelen, maar wat bovendien ook te denken van de mogelijkheid om persoonlijke postzegels te kopen? Het behoort echt allemaal tot de mogelijkheden die er aan je worden aangeboden!

Gerelateerde berichten
 • Alles
 • Op auteur
 • Op categorie