image De grootste energieleveranciers image 3 keer je bedrijf goed in beeld brengen

Drop us a line...

Verstuur bericht

Werken vanaf verschillende locaties

Tegenwoordig is iemand vinden die vanaf één vaste locatie werkt, bijvoorbeeld vanaf kantoor, niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Flexwerken wordt steeds populairder, zeker voor zzp’ers. Vaak betekent dit in de praktijk toch thuiswerken. Dit is jammer, want er zijn veel leuke en nuttige plekken van waaruit je kunt flexwerken. We geven je een paar ideeën.


Business & meeting center

Ga flexwerken in een business & meeting center. Een goed voorbeeld hiervan is Frame21 in Roosendaal. Deze plek biedt kantoren en flexwerkplekken. Als je hiervoor kiest tegen betaling, kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Ideaal als je wil flexwerken, maar af en toe wel klanten uit moet nodigen. Denk qua faciliteiten aan een bistro, vergaderruimtes, virtual offices, een club lounge, een snooze room, een playroom en een fitnessruimte. De locatie is ook perfect, aangezien de locatie precies op de grens ligt tussen Nederland en België.

 

Strand

Een ideale flexwerkplek in de zomer is het strand. Neem je laptop mee naar een gezellige strandtent met wifi, trek je slippers aan en ga heerlijk werken in het zonnetje. Neem er een lekker drankje bij en het feest is compleet. Wie zegt dat werken vervelend is? Op deze manier is het heerlijk. Wie weet wie je nog ontmoet. Op het strand hangt altijd een heerlijke vibe, mensen zijn erg ontspannen. Grote kans dat je op een ontspannen manier wat zakelijke connecties opdoet.

 

Golfbaan

Veel mensen denken er niet aan, maar flexwerken op de golfbaan is altijd een goed idee. De golfbaan is namelijk een prima flexwerkplek. Is het namelijk een ideale netwerklocatie, aangezien meerdere zakenmensen hier komen om te netwerken. Waarom zou jij dit dan niet ook doen? Er is altijd wifi en tussendoor een balletje slaan is ook zeker niet verkeerd. Zo kun je je gedachten even verzetten en eventueel wat netwerken met andere golfers.

Buitenland

Een van de grote voordelen van flexwerken is dat het ook vanuit het buitenland kan. Op deze manier kun je reizen en werken tegelijk: de perfecte combinatie als je hiervan houdt. Terwijl je nieuwe plekken op de wereld ontdekt, kun je op je laptop werk verrichten en jezelf onderhouden. Als je kiest voor een warme locatie, ben je het hele jaar door verzekerd van zon. Het enige wat je verder nodig hebt, is een internetverbinding en een buitenlandbundel op je telefoon.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie