image Een burn out voorkomen of verminderen met deze stappen image Parker balpennen: niet voor niets het bekendste pennenmerk in Nederland

Drop us a line...

Verstuur bericht

Dit zijn de 3 meeste gebruikte Adobe programma’s

meest gebruikte Adobe programma’s

De tools van Adobe staan bekend als absolute must voor iedereen die op hun werk te maken krijgt met grafische vormgeving. Adobe is absoluut de beste aanbieder van professionele grafische bewerkingssoftware. Voor marketing-, design- en social media-afdelingen zijn programma’s van Adobe onmisbaar. Wij hebben de 3 meest gebruikte Adobe programma’s hieronder op een rijtje gezet.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een Adobe programma? Of wil je leren hoe je de functies gebruikt? DWM trainingen is dé aanbieder van Adobe trainingen voor zowel beginnende als de meer ervaren gebruikers.

1. Photoshop

Natuurlijk beginnen we in dit artikel met Photoshop. Adobe Photoshop is een begrip in de grafische wereld. Niet voor niets wordt deze software gebruikt door miljoenen ontwerpers ter wereld. De kwaliteit van Photoshop is uitstekend en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elk bedrijf is Adobe Photoshop een toegevoegde waarde. Dit programma wordt vooral gebruikt voor het bewerken van foto’s, vrijstaand maken van objecten of personen of bijsnijden van afbeeldingen. Echter zijn de mogelijkheden eindeloos.

2. Illustrator

Adobe Illustrator is de meest gebruikte software door logo ontwerpers. Dit programma is dan ook ideaal om een professioneel logo te ontwerpen. Illustrator is de nummer 1 software voor het ontwerpen van vector illustraties en iconen. In elk bedrijf komt Illustrator goed van pas. Voor logo ontwerpers is Adobe Illustrator absoluut onmisbaar.

3. Indesign

Voor het ontwerpen van drukwerk en digitale media is Adobe InDesign de beste keuze. Dit programma is absoluut het beste voor het ontwerpen van posters, folders of boekjes. Voor iedereen die professioneel drukwerk of digitale media wilt ontwerpen, dan is InDesign een must.

Adobe cursus volgen

De programma’s van Adobe staan bekend om de hoge kwaliteit én enorme hoeveelheid functies. Al deze functies zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn, echter betekent dat ook dat de software lastig onder de knie te krijgen is. Een Photoshop, InDesign of  Illustrator cursus volgen kan dan ook geen kwaad.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie