image Dit zijn de 3 meeste gebruikte Adobe programma’s image Wanneer een erfrecht advocaat inschakelen?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Parker balpennen: niet voor niets het bekendste pennenmerk in Nederland

parker balpennen

Parker balpennen, wie kent ze niet? In Nederland is Parker waarschijnlijk het bekendste pennenmerk en deze bekendheid hebben ze wereldwijd. Parker bestaat al sinds 1894, toen ze hun eerste pen uitbrachten en de pennen hebben de naam bijzonder kwalitatief te zijn. Tegelijkertijd zijn ze betaalbaar, schrijven ze heerlijk en zijn de vullingen gemakkelijk te kopen. Er is een groot assortiment Parker balpennen vandaag de dag en je vindt hier vast een geschikte pen tussen. En dat is dan een pen waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Parker balpennen maakten een einde aan lekken

Parker staat bekend als innovatief en dat was het vroeger ook al. Oude balpennen lekten heel erg en lieten strepen achter op het papier. Vooral voor linkshandige schrijvers was dit erg lastig. Parker heeft daarop een oplossing gevonden en dat is Parker Quick Dry Inkt. Ze hebben ook een gepatenteerd vullingsysteem dat je dus alleen bij Parker kunt krijgen. Sindsdien behoren lekkende pennen tot het verleden en hebben we dat te danken aan Parker balpennen. Naast deze innovatie heeft Parker ook een aantal prijzen gewonnen voor het ontwerp van hun pennen.

Verschillende soorten pennen

Er bestaan een groot aantal soorten Parker balpennen. Allereerst maken ze vulpennen, balpennen en fineliners. Deze zijn te krijgen in verscheidene prijsklassen, van 10 euro tot 600 euro en meer. Je bepaalt dus eerst je budget en daarna ga je kijken naar het soort pen dat je wilt gebruiken. Een vulpen is klassiek en stijlvol, een balpen is modern en schrijft lekker en een fineliner schrijft heel dun. Daarna moet je bij een vulpen besluiten welke nib je nodig hebt en moet je ook bepalen hoe je wilt dat de pen eruit ziet, welke kleuren deze moet hebben enzovoorts. Het goede nieuws is dat er al Parker balpennen zijn met een heel gunstig prijskaartje en dat je dus ook voor weinig geld een kwalitatieve pen kunt bezitten.

Geef een Parker balpen cadeau

Zoek je een mooi cadeau voor iemand die geslaagd is, die aan een nieuwe baan begint, die met pensioen gaat of die gaat trouwen, dan kun je Parker balpennen met een gravering geven. Je hebt dan een cadeau waarvan je weet dat het kwalitatief is en dat iemand er blij mee zal zijn. Pennen graveren? Maak er iets persoonlijks van. De ontvanger ziet dan deze boodschap elke keer als hij of zij de pen oppakt en dat maakt het een cadeau waarmee je langdurig indruk zal maken.

Bespreek je wensen met een specialist

Parker balpennen kunnen een heel leven meegaan en daarom is dit niet een beslissing die je snel neemt. Het is bijzonder belangrijk dat je de juiste pen uitkiest, dat hij lekker schrijft en dat je er jaren plezier van zult hebben. Ga daarom naar een pennen specialist om je wensen te bespreken. Het is altijd goed om de pen eerst even uit te proberen, zodat je weet of hij goed in je hand ligt. Samen met de specialist vind je uit alle Parker balpennen vast een pen die bij je past.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie