image Shortlease is enorm populair image Evenementenbeveiliging, waar rekening mee houden?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kerstpakketten voor het personeel

Ben jij ondernemer en wil jij ervoor zorgen dat jouw personeel zich gewaardeerd voelt? Kies er dan voor om het personeel zo nu en dan even goed in het zonnetje te zetten. Zij zullen het immers voor je moeten doen. Het hebben van goed personeel kan er namelijk voor zorgen dat jij zult groeien met je bedrijf. Echter is het niet altijd even makkelijk om goed personeel te vinden. Het gaat goed met Nederland en dit betekent dat het werk voor het oprapen ligt. Mensen hebben dus enorm veel keuze en je zult dan ook met een goed aanbod moeten komen. Wanneer een goede werknemer voor jou kiest, dan zal je er ook voor blijven moeten zorgen dat de werknemer zich gewaardeerd blijft voelen.

Een mooie manier om het personeel te belonen is door middel van kerstpakketten. Tijdens de feestdagen zal jij dit dan ook absoluut niet mogen vergeten. Doe je dit wel, dan is de kans groot dat men zich minder gewaardeerd zal voelen. Dit wil je natuurlijk niet want dit betekent waarschijnlijk ook dat zij zich minder in zullen zetten voor jou. Buiten dat wil je waarschijnlijk uit jezelf al laten zien dat je het zeer op prijs stelt dat het personeel hun best doet voor jou. Momenteel is het niet de tijd voor kerstpakketten, echter kan je hier wel alvast over nadenken. Heb jij nog geen kerstpakketten idee, lees dan de volgende alinea’s eens voor goede tips en trends voor kerstpakketten in 2019. Van luxe kerstpakketten tot originele kerstpakketten, voor ieder wat wils.

Enorm veel mogelijkheden

Het kerstpakket heeft een mooie geschiedenis. Zo is het kerstpakket al ruim 200 jaar oud. Zo’n 200 jaar geleden begonnen de boeren namelijk met het geven van cadeaus aan het personeel zo rond de feestdagen. Zo kozen zij er bijvoorbeeld voor om het personeel te belonen met chocolademelk en krentenbrood. In de tientallen jaren die hierop volgden kozen steeds meer ondernemers die een ander beroep uitvoerde ervoor om het personeel wat lekkers te geven. In de jaren die hier weer op volgden werd er steeds vaker voor gekozen om leuke cadeaus te geven. Dit gebeurt dus nog tot de dag van vandaag.

Vroeger waren kerstpakketten veel beperkter dan dat nu het geval is. Tegenwoordig kan je bijvoorbeeld kiezen uit luxe kerstpakketten en losse kerstpakketten. Mocht jij bijvoorbeeld erg goed weten wat jouw werknemers leuk vinden als cadeau, dan kan je ervoor kiezen om het pakket zelf samen te stellen. Je geeft je werknemers dan dus allemaal een los kerstpakket. Hier zal je gegarandeerd indruk mee maken. De reden? Het laat namelijk zien dat jij je verdiept in je personeel.

Een goedkoop kerstpakket

Heb jij niet zo’n groot budget maar wil jij er wel voor zorgen dat iedereen een mooi pakket krijgt? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een goedkoper kerstpakket te schenken. Kerstpakketten zijn al te verkrijgen voor zeer scherpe prijzen. Mocht je bepaalde aanbieders met elkaar vergelijken, dan zal je al snel bij een aanbieder uitkomen die deze pakketten voor zeer scherpe prijzen de deur uitdoet. Zo is het voor ieder bedrijf mogelijk om leuke kerstcadeaus aan te schaffen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie