image Evenementenbeveiliging, waar rekening mee houden? image Waarom het inrichten van je etalage zo belangrijk is

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kosten besparen op kantoor

Ondernemen kost geld en als je het goed doet, verdien je er ook wat mee. Dat is uiteindelijk natuurlijk je doel. Daarom ga je op zoek naar nieuwe klanten en ben je steeds bezig met het vergaren van nieuwe inkomsten. Echter kan het ook zeker lonen om te bekijken op welke manier je kosten kan besparen. We vertellen je graag welke kosten je kunt besparen bij jou op kantoor!

Een paperless office

Probeer zo min mogelijk papier te gebruiken. Dat scheelt niet alleen in print- en papierkosten, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Iedere vergaderzaal heeft tegenwoordig wel een scherm hangen, dus mocht je bepaalde punten willen bespreken dan laat je dit gewoon op het scherm zien. Natuurlijk moeten er soms gewoon rapporten of belangrijke documenten geprint worden en moet je dus vaak wel een printer kopen. Kies dan ook voor een goede, energiezuinige kleuren laserprinter van bijvoorbeeld Refurbished Printer

Geef je medewerkers de mogelijkheid om thuis te werken

Het gebeurt steeds vaker, medewerkers die thuiswerken. Het is voor veel mensen dan ook erg prettig omdat ze hierdoor een betere privé-werkbalans hebben. Daarnaast kan je hierdoor ook flink besparen op kantoor/huisvestingskosten. Wanneer veel medewerkers thuiswerken, heb je op kantoor natuurlijk ook minder plek nodig. Ook zorgt het ervoor dat je minder stroom verbruikt op kantoor. 

Let op je stroomverbruik

Veel kantoren laten ‘s nachts schermen en andere apparaten aan staan. Ook wanneer ze op standby staan, verbruiken ze stroom. Daarnaast kan het ook gevaarlijk zijn, omdat zulke apparaten uiteindelijk kunnen doorbranden als ze nooit uit staan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verlengsnoeren met schakelaars en de je medewerkers leren deze altijd uit te schakelen wanneer ze weggaan. Let daarnaast ook eens op lichten in spreekkamers die niet gebruikt worden. Wanneer een spreekkamer niet gebruikt wordt, hoeft het licht en de apparatuur daar natuurlijk ook niet aan te staan. 

Kies voor LED verlichting

LED verlichting verbruikt heel wat minder energie dan conventionele verlichting, doordat er geen energie verspild wordt aan warmte! Daarnaast heeft LED ook minder trillingen in het licht, wat ervoor zorgt dat medewerkers productiever zijn en minder snel hoofdpijn krijgen. Daarnaast hoeven ze een stuk minder vaak vervangen te worden dan bijvoorbeeld TL verlichting.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie