image Bij EBC Golfkarton kunt u de beste kartonnen dozen aanschaffen image Het volgen van een VCA Basis cursus

Drop us a line...

Verstuur bericht

Redenen om je auto te laten wrappen

Je kan veel aan je auto veranderen om een totaal andere look te krijgen, denk maar eens een aanpassingen aan het carrosserie, nieuwe velgen maar zeker ook aan een complete autowrap. Het laten wrappen van je auto komt in Nederland steeds vaker voor, er ontstaan ook steeds meer gespecialiseerde bedrijven die dit snel en netjes voor je kunnen doen. Het wordt door de specialisten niet aangeraden om zelf je auto te gaan wrappen, tenzij het kleine onderdelen zijn waar fouten niet zo erg zijn zoals bij een autospiegel. Er zijn een boel redenen waarom wrappen de moeite waard kan zijn, waarom moet jij je BMW, Fiat of Tesla laten wrappen?

Compleet nieuwe look

Hebben we eigenlijk al benoemd maar dit is natuurlijk voor veel mensen de voornaamste reden om hun auto te laten wrappen, het zorgt snel voor een compleet nieuwe look van je auto. Of je de carrosserie nou compleet laat wrappen, bepaalde delen of juist alleen je velgen. Je hebt veel mogelijkheden op dit gebied en dat het snel en goed gedaan kan worden door de specialisten draagt hier ook aan bij. 

Het beschermd de onderliggende lak 

Dit is ook gelijk een groot voordeel voor je auto, een kwalitatief goede wrap wordt namelijk gemaakt van hard vinyl waardoor het gelijk een beschermende functie voor de onderliggende laklaag is. Dit zorgt er dus voor dat opspattende steentjes geen schade kunnen veroorzaken op de lak, waardoor de auto ook beter zijn waarde behoudt ivm een potentiële toekomstige verkoop. 

Extra promotie voor je bedrijf

Het laten wrappen van je auto kan ook voor je bedrijf goed werken, vaak wordt dit gedaan door een logo of andere onderdelen van de huisstijl op de auto of bus te laten plakken. Wanneer je er dus mee rond gaat rijden 

Het is gemakkelijk eraf te halen

Wanneer een wrap op de juiste manier is aangebracht, horen ze ook makkelijk van de auto afgehaald te kunnen worden. Kwalitatief goede wraps laten geen lijmresten achter waardoor de lak niet perse opgepoetst hoeft te worden, wraps van mindere kwaliteit doen dit vaak wel en dit kan zelfs voor schade aan de lak zorgen. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie