image Wat is diabetes en hoe kun je het behandelen? image De Privacy verklaring opstellen doe je zo

Drop us a line...

Verstuur bericht

Tegelzetten heeft alleen maar voordelen

Je bent op zoek naar werk waarbij je je handen kan gebruiken? Hou je ervan dat alles nauwkeurig past? Dan is de opleiding tegelzetter iets voor jou.

Een tegelzetter brengt tegels aan op saaie betonnen vloeren en wanden, alsof ze met een kunstwerk bezig zijn. Dit kunnen keramische tegels zijn, maar ook natuursteen of glas wordt vaak gebruikt. Een tegelzetter kan zowel voor nieuwbouw als bij de renovatie van een huis of kantoor ingezet worden. Je zal meestal binnen bezig zijn, al komt er af en toe ook een klus buiten voor.

Een nette afwerking staat voorop

Als tegelzetter moet je over goed ruimtelijk inzicht beschikken. Alles moet exact kloppen. Ben jij zo iemand die het meteen ziet als een schilderij wat scheef hangt? Die focus is exact wat je bij het tegelzetten nodig hebt. Alles moet strak en netjes afgewerkt worden. Dit gaat van het schoonmaken en afvlakken van de ondergrond tot het kitten van hoeken, alles moet mooi en nauwkeurig kloppen.

Tegelzetten is heel dankbaar werk

Een groot voordeel van het tegelzetten is dat je meteen resultaat ziet. Bij elke tegel die je zet, ben je weer een stap dichter bij je doel. Alle stappen zijn vooraf duidelijk afgelijnd en het resultaat is dan ook snel zichtbaar. Als dit resultaat er dan is, wordt dit dankbaar door de klant ontvangen. Ze hebben namelijk heel hun vertrouwen in jou gelegd. Een correcte en mooie betegeling zowel van een vloer als van een muur kan een ruimte er meteen gloednieuw en fris laten uitzien. Reken maar dat hun bezoek wel eens met bewondering naar de tegels zal kijken. Als je het goed doet, wordt er ook nog eens lovend over je werk gepraat. En dit zal je carrière alleen maar ten goede komen.

Een niet te vergeten detail: baanzekerheid

De opleiding tegelzetter is een praktijkgerichte opleiding. Je zal maar een dag per week opleiding volgen. De andere dagen ga je meteen aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Je doet hierdoor niet alleen meteen ervaring op, je kan ook direct een goed salaris verdienen. Er is bovendien een grote vraag naar tegelzetters vanuit de bouw, waardoor je waarschijnlijk meteen na je opleiding aan de slag kan.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie