image 8 tips voor het huren van de perfecte kantoorruimte image Leren op je werkplek

Drop us a line...

Verstuur bericht

Voordelen van werken en leren

Je bent net klaar met je middelbare school en hebt nog geen duidelijk beeld van wat je later graag zou willen doen. Zelf zit je vol met ambitie en wil je graag blijven doorleren, dan is het traject werken en leren misschien wel iets voor jou.

Wat houdt werken en leren nou precies in?

Het werken en leren traject is een manier waarbij je echte praktijkervaring op kan doen en tegelijk theoretische kennis in het vakgebied verder kan uitbreiden. Het werken en tegelijk leren heeft het beste van twee werelden. Het gaat vooral om jouw ontwikkeling om zo uit te kunnen groeien tot de ervaren professional waar iedere werkgever naar op zoek is.

Werkervaring

Werkervaring is tegenwoordig zeer gewenst door werkgevers, want werkervaring staat gelijk aan kennis die van belang is in iedere branche. Daarom is het werken en leren een uitstekende manier, vanwege de mogelijkheid om je op school te blijven ontwikkelen maar ook ervaring op te doen in de praktijk. Zo sta je na je opleiding alleen maar sterker bij het solliciteren, omdat je ook kan aantonen dat je relevante werkervaring hebt opgedaan.

Professionele begeleiding

Naast dat werken en leren mooi toekomstperspectief biedt heeft het nog vele andere voordelen. Zo is de begeleiding tijdens je studie en praktijk een ideale manier om je echt te ontwikkelen. Zo word je tijdens je studie getraind in de nodige kennis voor de praktijk en krijg je in de praktijk begeleiding door een echte ervaren vakman die jou de kneepjes van het vak aanleert. Dit zorgt samen voor een goede ontwikkeling waar je naar je studie veel aan zal hebben.

Financieel aantrekkelijk

Waarschijnlijk ben je er al bekend mee, maar als je kiest voor een werken en leren traject zal je meer geld verdienen en overhouden. Dit komt namelijk omdat je als een echte werknemer aan de slag gaat en niet zo zeer als een stagiaire. Waar stagiaires meestal geen vergoeding krijgen of minder heb je in het werken en leren traject minder last van. Zo krijg je meestal gewoon betaald als een volledige medewerker voor de uren die je werkt. Dit zorgt ervoor dat je tijdens je studie redelijk wat geld kan verdienen.

 

Werken en leren iets voor jou?

Lijkt werken en leren jou nou iets? Neem dan eens een kijkje bij Bouwmensen. Bouwmensen is een organisatie die dit soort bouwopleiding aanbiedt in de Bouw en techniek sector. Hier kan je profiteren van alle voordelen van het werken en leren traject terwijl je goede begeleiding krijgt om uit te groeien tot de professional waar iedereen naar uitkijkt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie