Hulp bij Adwords: succesvolle campagnes op Google image Altijd snel en veilig internet: de wens van iedere onderneming

Drop us a line...

Verstuur bericht

Zakelijk Engels verbeteren? Kies voor een cursus

Wil je vaardiger worden in de Engelse taal en met name op zakelijk gebied? Wellicht ben je voor zaken veel in het buitenland te vinden en merk je dat het soms lastig is om zakelijk te communiceren met buitenlandse collega’s. Het kan voorkomen dat je woordenschat te formeel is en dat je daardoor voor je gevoel minder professioneel overkomt. Hier kun je eenvoudig iets aan veranderen door te kiezen voor een handig hulpmiddel: een cursus.

Beter Engels spreken in 3 dagen

Tijdens een cursus zakelijk Engels krijg je drie dagen les van ervaren docenten. Zij zullen je in dit tijdsvak alles bijbrengen op het gebied van zakelijke communicatie. Zo leer je niet alleen de basis zoals telefoneren, e-mailen en presenteren, maar ook netwerken, vergaderen, innovatie en krijg je inzichten in de bedrijfscultuur. Nadat de cursus is afgerond ben je in staat om een stuk zakelijker te communiceren. Deze kennis kun je gelijk in de praktijk toepassen.

Dit is wat je kunt na de cursus

Om ervoor te zorgen dat je vocabulaire nog meer zakelijk wordt en past bij de sfeer van je werk en bedrijf is een cursus zeker een slimme keuze. In een relatief korte periode ga je intensief aan de slag en leer je veel. Zo kun je na afloop van de cursus met een aantal zaken nog beter uit de voeten, zoals:

          Jezelf introduceren in een zakelijke setting

          Je kunt zowel formeel als informeel netwerken

          Je kunt actief deelnemen aan vergaderingen

          Je beheerst over bekende zakelijke termen

          Je kunt duidelijke en correcte e-mails schrijven

          Je kunt zakelijke telefoongesprekken voeren

Direct profiteren

Door een interactieve aanpak, zoals met rollenspellen en praktische oefeningen kun je het zakelijk Engels snel onder de knie krijgen. Je krijgt daarnaast ook persoonlijke advies over je schrijf- en spreekvaardigheid, zodat hier ook thuis mee aan de slag kunt gaan. Tijdens de cursus zakelijk Engels wordt ook alleen Engels gesproken om het doel van de cursus niet uit het oog te verliezen, namelijk het verbeteren van de zakelijke vocabulaire.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie