Half jaar op zoek naar een baan Wat te doen als er collega’s worden ontslagen?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Zelf shirts bedrukken

badge embleemWie kent niet het probleem? Je bent op zoek naar een leuk bedrukt shirt maar niet een welke nog honderden andere mensen dragen. Of je hebt een leuk idee voor een bedrukt T-shirt maar krijgt het bij de bestaande drukkers niet in het goede concept gegoten. Dan bedruk je toch gewoon zelf je shirts?! Het belangrijkste wat je dan nodig hebt is je eigen creativiteit en transferpapier.

Transferpapier kun je kopen in de betere hobbywinkels. Vaak kun je deze gebruiken op zowel witte als gekleurde shirts. Dit transferpapier kun je in je printer steken, let dus goed op welke type bij je printer pasbaar is. Houdt er voor het printen rekening mee dat alles wat je maakt zal afgedrukt worden in spiegelschrift. Indien je je vormen uitgeprint hebt kun je met behulp van een strijkijzer  je shirt bedrukken. Op YouTube kun je een hoop filmpjes vinden die uitleg geven bij dit hele proces.

Wil je toch liever je shirt laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of je embleem. Dan kun je bij diverse drukkerijen terecht welke ook beschikbaar zijn voor het bedrukken van shirts. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook denken aan geborduurde emblemen, zodat je shirt wat meer luxe uitstraalt. Ook deze zijn verkrijgbaar op maat en wens.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag