image Zo zorg je voor een opgeruimd kantoor image Vlam vertragende kleding voor bedrijven

Drop us a line...

Verstuur bericht

De juiste wielen voor in je magazijn

In het magazijn moet er regelmatig nogal wat worden verplaatst. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Een van deze manieren is het maken van een verhuishondje, zodat er zware materialen verplaatst kunnen worden. Alleen welke wielen zijn nu geschikt voor bij jou in het magazijn? Wielenoutlet vertelt er in dit artikel meer over. 

Welke materialen moeten worden vervoerd in het magazijn?

In een bouwmarkt kun je uiteraard ook gemakkelijk verhuishondjes kopen of huren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om er zelf een te maken. Het type wiel dat bij het verhuishondje hoort is afhankelijk van de materialen die hiermee worden vervoerd. Zo kunnen gemakkelijk meubelwielen of apparaatwielen worden ingezet op het moment dat er lichte materialen vervoerd moet worden binnen het magazijn. Gaat het echter om veel zwaardere machines of meubelen die verplaatst moeten worden dan is het beter om een verhuishondje van zwaarlastwielen voor in het magazijn te maken. 

Wielen voor zowel buiten als binnen gebruiken?

De ondergrond van het magazijn speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Wordt het verhuishondje alleen gebruikt voor in het magazijn of moet er ook materialen van buiten naar binnen verplaatst worden. Hierdoor heb je te maken met verschillende ondergronden, waardoor er ook verschillende wielen nodig zijn. Als je buiten gaat rijden kom je al eerder uit bij de polyurethaan zwaarlastwielen terwijl wanneer je alleen bepaalde materialen binnen  van punt A naar punt B hoeft te verplaatsen dan alleen nylon zwaarlastwielen voldoende zijn. 

Gericht advies nodig voor het kiezen van de juiste wielen? 

Weet je niet precies welke wielen het meest geschikt zijn voor in jouw magazijn? In deze gevallen kan het ook nooit kwaad om contact op te nemen met een specialist op het gebied van wielen. Zij kunnen voor elke situatie namelijk een gepast advies geven op basis van het type ondergrond en materialen die vervoerd moeten worden. Hierdoor zal jouw verhuishondje in het magazijn zonder problemen materialen kunnen verplaatsen. 

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie