image Extern vergaderen, waarom zou je dat doen? image Dit is waar je op moet letten als je een paardentrailer gaat kopen

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kunnen alle kantoortijgers zich concentreren?

Tijdens een vergadering is er ruimte om vragen te stellen, antwoorden te krijgen en wordt er een plan van aanpak gemaakt over de toekomst van het bedrijf. Vooraf is het fijn als iedereen alvast wat punten voor zichzelf opschrijft. Het is van belang dat er orde en duidelijkheid is iedereen gehoord wordt, ook de mensen die wat verlegen zijn en dat er na afloop nog even nagevraagd wordt of alles duidelijk is voor iedereen.

 

Welke locatie kies ik?

De keuze voor een locatie hangt sterk af van de parkeergelegenheid. De leuk ingerichte vergaderlocaties in Den Haag zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en vormen een bron van inspiratie. Lastig kiezen? Wij lichten de meest gewilde locaties voor je uit.

 

Gastronomia Villani

Op de eerste verdieping van dit Italiaanse restaurant vind je een grote ruimte die ideaal is voor een besloten bijeenkomst en helemaal naar wens wordt ingericht. Ook heb je de mogelijkheid tot catering en is er plaats voor 80 zittende en 120 staande gasten. De locatie heeft voldoende parkeerruimte en is invalide toegankelijk.

 

Delta Hotel

Er worden je unieke zalen geboden met een ‘anders dan anders’ uitstraling, die elke bijeenkomst meerwaarde geeft. Iedere zaal beschikt over een beamer en geluidsinstallatie om elke bijeenkomst te ondersteunen. Het interieur is huiselijk en zal niet afleiden van de punten die bespreken worden tijdens een vergadering.

 

Bleyenberg

Deze moderne meeting locatie is gevestigd in hartje centrum Den Haag en perfect voor vergaderingen omdat de creativiteit hier optimaal gestimuleerd wordt. De event spaces zijn geschikt voor zowel grote en kleine groepen. Grote groepen hebben de ruimte in De Martinus en kleine groepen voelen zich thuis in De Boer. De vergadering wordt vast een succes!

 

Voorbereiding, voorbereiding, voorbereiding

Het voorbereiden van een vergadering is het halve werk en kan je een hoop stress schelen. Zorg goed voor de deelnemers door een hapje en een drankje aan te bieden. Mocht dit een dagdeel in beslag nemen verzorg dan een lekkere lunch. Door een locatie te kiezen waar deze zorg je uit handen wordt genomen kun jij je concentreren op de vergadering zelf.

 

Welke attributen heb ik nodig?

Aantekeningen maken aan tafel is vrij standaard. Het kan fijn zijn om te beschikken over een white board of flip over. Wanneer er onderzoeken of dergelijke getoont gaan worden is het handig om te zorgen voor een groot scherm of een beamer. Zo voorkom je dat iedereen naar hetzelfde kleine schermpje hoeft te turen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie